7.5
MerkWalkera
TypeQuadcopter
Vliegtijd9 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.5(1 reviews) lees reviews

Prijzen voor Walkera F210

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 399,00 € 0.00 € 399.00Kopen

Informatie over Walkera F210

Walkera F210 is een Ready To Fly (RTF) FPV racer met ingebouwde HD camera en video-transmitter. De drone is speciaal ontworpen voor FPV racing en dankzij het kleine frame is deze snelheidsduivel uiterst wendbaar en vliegt met gemak tussen kleine poortjes door.

Aircraft

De Walkera F210 heeft een frame van carbon fiber ontworpen voor FPV racing. Het gestroomlijnde design in combinatie met de zwarte kleur geeft de drone een coole look.

Flight Controller

De F210 is uitgerust met een FCS-F210 main controller en F3 Flight Controller. F3 biedt een open-source platform dus gevorderden kunnen alle instellingen naar wens configureren.

LED verlichting

Walkera F210 is uitgerust met LED verlichting. De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring wanneer de F210 drone door de lucht raast.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 krachtige borstelloze 2500kv motoren. Iedere motor is omhuld door een beschermende cover zodat de motor beschermd is bij een knallende botsing.

Propellers

Het uiteinde van iedere motor is voorzien van een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Accu en vliegtijd

Walkera F210 wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1300mAh 14.8V 40C 4S LiPo accu. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu ongeveer 8-9 minuten.

Acculader

Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden via het normale 220v stroomnet. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter in verband met mogelijk brandgevaar.

Remote Controller

Deze Ready To Fly-versie van de Walkera F210 wordt geleverd inclusief DEVO 7 Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. De afstandsbediening wordt gevoed door acht stuks AA batterijen (let op: niet meegeleverd).

Stunts

Voer de meest doldwaze stunts uit met deze drone. Dankzij het kleine formaat is een flip, roll of een 360 graden draai voor deze snelheidsduivel geen enkel probleem!

Camera

Walkera F210 is standaard uitgerust met een HD camera met 120 graden groothoeklens. De camera registreert video in 1080p kwaliteit. De camera beschikt over 'night vision' waardoor ook in donkere ruimtes het zicht gewaarborgd blijft.

Kijkhoek

De kijkhoek van de camera is naar wens aan te passen. In Manual Mode kunt u zelf de gewenste hoek van de camera instellen.

FPV

De F210 drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken met de camerabeelden tijdens de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4 Ghz frequenties van de DEVO 7 Remote Controller.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close