7.0
MerkVisuo
TypeQuadcopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Visuo XS809HW

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 89,00 € 0.00 € 89.00Kopen

Informatie over Visuo XS809HW

De Visuo XS809HW is een opvouwbare drone met vier armen. De drone beschikt over een camera waarmee je foto's kunt maken vanuit de lucht. Via de smartphone applicatie kijk je live mee met de camera van de drone.

Visuo XS809HW

De Visuo XS809HW is een ready to fly drone met camera. De drone is voorzien van inklapbare armen waardoor je de Visuo XS809HW handig opvouwt tot een klein pakket. Zo neem je de drone overal mee naartoe. De drone weegt 158 gram en heeft een afmeting van 32.5 x 32.5 cm. Ingeklapt heeft de drone nog maar een afmeting van 19 x 14 cm.

Indoor of outdoor?

Dankzij de propeller guards vlieg je binnen ook veilig met de Visuo XS809HW. De propeller guards worden standaard meegeleverd met de drone. Door het extra gewicht vlieg je wel iets korter.

Vliegmodi

De Visuo XS809HW is voorzien van een aantal handige vliegmodi. Zo beschikt de drone over een Headless mode waardoor je geen rekening meer hoeft te houden met de orientatie van de drone. Ook heeft de drone een High Hold mode waarin hij op een vaste plek in de lucht blijft hangen. De Visuo XS809HW drone laat je met een druk op de knop terugkeren naar de bestuurder.

Camera

Voor het maken van luchtopnames is de Visuo XS809HW drone voorzien van een 2.0 megapixel camera. De beelden worden opgeslagen op een MicroSD geheugenkaart (niet standaard meegeleverd). Via de remote controller start je eenvoudig het filmen in 720p HD resolutie of maak je een prachtige foto.

First Person View

Koppel je smartphone aan de remote controller en verbindt met de WiFi van de drone om live mee te kijken met de camera.

Remote controller

De Visuo XS809HW wordt geleverd met een remote controller. Deze geeft je een bereik van zo'n 80 - 100 meter. De 2.4 Ghz remote controller wordt gevoed door 4 AA batterijen. Dankzij de handige klem bevestig je eenvoudig je smartphone aan de remote controller.

Accu en vliegtijd

De Visuo XS809HW drone komt met een 900mAh 3.7V LiPo accu. Deze accu is goed voor zo'n 7 tot 10 minuten vliegtijd. Een lege accu verwissel je binnen een aantal seconden. Voor een langer vliegplezier is het dus raadzaam om meerdere accu's aan te schaffen.

Conclusie

Met de Visuo XS809HW drone heb je een leuke drone met camera. Dankzij de inklapbare armen is de drone zeer compact. Kijk FPV door de ogen van de drone voor het maken van luchtopnames.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close