6.6
MerkUDIRC
TypeQuadcopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.6(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor UDIRC U818A-1

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
RChelicoptershop.nl7.0 € 84,95 € 5.95 € 79.00Kopen

Informatie over UDIRC U818A-1

UDIRC U818A-1 is een Ready To Fly (RTF) quadcopter met 720P HD camera. De drone is geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis en kan zeker tegen een stootje.

Frame

Het frame van UDIRC U818A-1 is gemaakt van een speciaal soort kunststof en hierdoor onverwoestbaar. Het materiaal is erg buigbaar en keert altijd terug in zijn originele vorm. Bekijk de video onder het tabblad "Video's" voor een demonstratie.

Propellerbeschermers

UDIRC U818A-1 is voorzien van propellerbescherming dat ervoor zorgt dat de propellers worden beschermd wanneer de quadcopter tegen een object, bijvoorbeeld een muur, botst.

Propellerbeschermers

Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone uitermate geschikt voor beginners.

Binnen en buiten

Dankzij de compacte afmetingen en propellerbescherming is de UDIRC U818A-1 quadcopter ook binnen te gebruiken. Toch raden we gebruik van drones binnenshuis af voor alle modellen; drones zijn 'buitenspeelgoed'.

3 verschillende vliegsnelheden (low/mid/high)

UDIRC U818A-1 quadcopter is uitgerust met 3 verschillende vliegsnelheden: Low, Mid en High.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 Brushed motoren. De krachtige motoren reageren snel op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend voorzien van een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

360 loopings

Voer de meest doldwaze stunts uit met de UDIRC U818A-1 drone. Met een simpele druk op de knop voert de UDIRC U818A-1 een 360 graden looping uit.

Return To Home

Ondanks het feit dat de quadcopter niet is uitgerust met GPS, is de drone voorzien van een Return To Home-button. Natuurlijk is deze functie niet zo nauwkeurig als met GPS, maar het terugkeren naar het beginpunt gaat verbazingwekkend goed.

2 Accu's

UDIRC U818A-1 wordt geleverd inclusief twee oplaadbare LiPo accu's. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met 1 volle accu zo'n 10 minuten. Door je accu te verwisselen verdubbel je je vliegplezier eenvoudig, wat resulteert in 20 minuten vliegplezier.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

UDIRC U818A-1 wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. De afstandsbediening wordt gevoed door vier AA batterijen.

Camera

Maak eenvoudig zelf foto- of video-opnamen met deze drone vanuit de lucht. De UDIRC U818A-1 drone is uitgerust met een 720p HD camera. De camera maakt foto's in 1.280 x 720 pixels en registreert video in 720p 30 met 30fps.

Opslag

Opgenomen camerabeelden worden opgeslagen op een MiniSD-geheugenkaart en staan dus razendsnel op je computer.

RTF

UDIRC U818A-1 wordt Ready To Fly (RTF) geleverd, wat betekent inclusief Remote Controller. Het enige wat je nodig hebt om te vliegen zijn vier AA batterijen voor de Remote Controller.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close