6.0
MerkTeam Blacksheep
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor TBS Discovery Pro

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over TBS Discovery Pro

TBS Discovery Pro is een quadcopter platform voor de amateur of professionele luchtfotograaf. De quadcopter wordt geleverd inclusief camera gimbal, maar zonder camera, vliegaccu en afstandsbediening.

Vliegen

TBS Discovery Pro is een krachtige, robuuste en veelzijdige quadcopter die volledig naar eigen wens is te configureren. Het grote frame staat garant voor een enorme stabiliteit tijdens iedere vlucht.

Motoren

De frame bestaat uit een constructie van 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

GPS

De drone is optioneel voorzien van Global Positioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS kan de drone exacte bepalen waar hij vliegt en is hij in staat om bepaalde vliegroutes te volgen. Ook kan de drone hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze hover-mogelijkheid biedt met name voor luchtfotografie uitkomst.

Accu

De TBS Discovery Pro wordt standaard geleverd exclusief een oplaadbare LiPo accu. Je dient zelf dus een 3300mAh-4500mAh 4S vliegaccu aan te schaffen voor de TBS Discovery Pro. Vergeet ook niet dat je een oplader nodig hebt.

Remote Controller

TBS Discovery Pro wordt geleverd exclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Je dient zelf over een Remote Controller (zender + ontvanger) te beschikken om de TBS Discovery Pro mee de lucht in te nemen!

Camera

TBS Discovery Pro wordt geleverd zonder camera. De quadcopter is wel geschikt voor montage van een GoPro 3/4 camera.

Gimbal

TBS Discovery Pro is voorzien van een borstelloze gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij de gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames. De gimbal is geschikt voor eenvoudige montage van een GoPro 3/4 camera.

Wat heb je nog nodig?

De TBS Discovery Pro wordt niet geleverd als Ready To Fly (RTF) model, maar je dient het platform naar eigen wens uit te breiden. De volgende zaken heb je sowieso nog nodig naar aankoop van dit pakket:

  • 4 Flamewheel armen
  • Remote Controller (6 kanaals of meer)
  • Flight Controller
  • 4x 200W motoren
  • 4x 30A ESC regelaars
  • 4x 9x5 of 10x5 propellers
  • FPV camera
  • FPV transmitter
  • GoPro HD HERO3/4 or HERO2 camera
  • 3300mAh - 4500mAh 4S vliegaccu

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close