7.5
MerkTeam Blacksheep
TypeHexacopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor TBS Blacksheep Gemini

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 349,00 € 0.00 € 349.00Kopen

Informatie over TBS Blacksheep Gemini

TBS Gemini is een hexacopter uit de stal van Team Blacksheep die geschikt is voor FPV racing. De drone is gemaakt om razendsnel te vliegen met snelheden tot wel 80 kilometer per uur.

Vliegen

TBS Gemini heeft een frame met een robuuste constructie geoptimaliseerd voor FPV racing. Het gestroomlijnde design geeft de drone een stoere uitstraling en kan tegen een stootje. Dankzij de 6 rotors kan de TBS Gemini snelheden halen tot wel 80 kilometer per uur. Dankzij het compacte frame is de drone zeer wendbaar en behoren snelle manoeuvres tot het takenpakket van deze snelheidsduivel.

Motoren

De drone is uitgerust met 6 armen, elk voorzien van een 2100kV Brushless motor. De krachtige motoren reageren snel op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 4x4.5-inch 2-blade propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Accu

TBS Gemini wordt geleverd inclusief een oplaadbare 4S 1050mAh LiPo accu. Deze krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste omstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 10 minuten. Wij adviseren altijd een extra accu te kopen voor je drone. Door op locatie je accu te verwisselen verdubbel je je vliegplezier eenvoudig.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Bind N Fly (BNF)-versie wordt geleverd exclusief Remote Controller. Je dient dus zelf de afstandsbediening te hebben waarmee je de drone bedient.

Camera

De drone is uitgerust met een ingebouwde FPV camera. De camera registreert de beelden die kunnen worden doorgezet naar je videobril, monitor of andere ontvanger.

Mobius

TBS Gemini kan worden uitgebreid met een extra Mobius camera. Via deze camera kun je in HD kwaliteit opnames maken tijdens je vluchten. De Mobius bewaart de videobestanden op een MicroSD-geheugenkaart. De TBS Gemini hexacopter wordt standaard geleverd met een extra beschermkap voor Mobius camera.

FPV

TBS Gemini is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken met de camera in de drone. De beelden worden door de TBS UNIFY 5.8GHz 200mW videotransmitter overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4 frequenties van je Remote Controller. De camerabeelden kun je opvangen met behulp van Fatshark videobril, monitor of andere ontvanger.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close