7.3
MerkSyma
TypeQuadcopter
Vliegtijd18 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.3(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Syma Z3

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 79,90 € 4.95 € 74.95Kopen

Informatie over Syma Z3

De Syma Z3 is een opvouwbare quadcopter met HD camera. De drone is voorzien van een 6-assige gyroscoop waardoor hij zeer stabiel vliegt.

Syma Z3

De Syma Z3 is een ready to fly quadcopter, wat betekend dat deze wordt geleverd inclusief remote controller. De drone heeft vier inklapbare armen waardoor hij is op te vouwen en makkelijk mee te nemen is. De drone is gemaakt voor outdoor vluchten.

Vliegmodi

De Syma Z3 beschikt over een aantal handige vliegfuncties waaronder een automatische opstijg- en landingsfunctie, het uit zichzelf blijven hoveren en de mogelijkheid om een vluchtplan te laten vliegen. Ook beschikt de drone over een headless mode besturingsfunctie waardoor de piloot geen rekening meer hoeft te houden met de vliegrichting van de drone. In headless mode houdt de drone rekening met de positie van de piloot en past zijn besturing hierop af.

Camera

De Syma Z3 is voorzien van een 720p HD camera waarmee zowel foto's als video's genomen kunnen worden. De opgenomen beelden worden direct opgeslagen op je smartphone en kan daardoor snel gedeeld worden. Tijdens de vlucht kun je via de smartphone app live mee kijken met het camerabeeld van de drone.

Remote controller

De Syma Z3 wordt geleverd inclusief remote controller. Deze afstandsbediening is voorzien van een speciale smartphone klem waarin de smartphone bevestigd wordt. Hierop is het mogelijk live mee te kijken via de Syma app nadat de telefoon is verbonden met de drone via een WiFi signaal. De afstandsbediening wordt gevoed door vier AA batterijen en geeft een maximaal bereik van ongeveer 80 meter.

Accu en vliegtijd

De Syma Z3 wordt gevoed door een verwisselbare cartridge accu met een capaciteit van 500mAh. Deze geeft een maximale vliegtijd van 18 minuten. Een lege accu is in ongeveer 120 minuten weer volledig opgeladen.

Conclusie

De Syma Z3 is een leuke drone voor zowel beginners als de meer ervaren dronepiloten. Dankzij de inklapbare armen is hij makkelijk mee te nemen. De camera filmt in 720p waarbij het beeld live te zien is op een gekoppelde smartphone.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close