7.1
MerkSyma
TypeQuadcopter
Vliegtijd7 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.1(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Syma Z1

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 59,90 € 4.95 € 54.95Kopen

Informatie over Syma Z1

De Syma Z1 is een echte selfiedrone. Dankzij zijn inklapbare armen en bediening via je smartphone is de drone ideaal om mee op pad te nemen. De drone is snel vliegklaar te maken en maakt video's in een 720p HD kwaliteit.

Syma Z1

De Syma Z1 is een selfiedrone die via een smartphone of tablet bediend kan worden. Maak verbinding via WiFi en open de applicatie van Syma. De drone is nu te besturen en je kijkt direct live mee door het oog van de camera. Dankzij zijn kleine formaat en propeller beschermers is de drone ook indoor te gebruiken.

Vliegmodi

De Syma Z1 is voorzien van headless mode waarbij de piloot geen rekening meer hoeft te houden met de vliegrichting van de drone. Dit maakt de Syma Z1 goed bestuurbaar voor zowel beginnende als de meer ervaren dronepiloten.

Camera

De Syma Z1 is voorzien van een 720p HD camera. De beelden worden live weergegeven op je smartphone op tablet na verbinding via WiFi. De foto's en video's die je maakt met de Syma Z1 worden direct op je smartphone of tablet opgeslagen waarna je het eenvoudig deelt via social media.

Remote controller

De Syma Z1 wordt geleverd zonder remote controller maar wordt met je eigen smartphone of tablet bestuurd. De verbinding gaat via een WiFi frequentie. Hiervoor is geen internetverbinding nodig. Het maximale bereik ligt rond de 50 meter.

Accu en vliegtijd

De Syma Z1 drone is voorzien van een verwisselbare 500mAh LiPo accu. Deze accu geeft een maximale vliegtijd van zo'n 7 minuten. Een lege accu is in ongeveer 130 minuten weer volledig opgeladen. Voor een langere vliegtijd is de aanschaf van extra accu's erg handig. Gezien deze snel verwisselbaar zijn, hoeft de drone niet lang aan de grond te staan.

Conclusie

De Syma Z1 is een leuke selfie drone voor jong en oud. Via de smartphone kijk je live mee met de camera en zie je goed wat je filmt of fotografeert. Dankzij de inklapbare armen is de drone makkelijk op te bergen en mee te nemen.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close