7.2
MerkSyma
TypeQuadcopter
Vliegtijd9 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.2(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Syma X8PRO

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 124,90 € 4.95 € 119.95Kopen

Informatie over Syma X8PRO

De Syma X8PRO is een echte quadcopter. De drone heeft het uiterlijk van de populaire DJI Phantom drones en is voorzien van een 720p HD camera.

Syma X8PRO

De Syma X8PRO is een ready to fly drone die bedoeld is voor outdoor vluchten. De drone heeft een afmeting van 50 x 50 cm en is 19 centimeter hoog. Aan de onderzijde van de drone hangt een 720p HD camera waarmee foto's en video's gemaakt kunnen worden.

Vliegmodi

De Syma X8PRO is voorzien van GPS waardoor een aantal handige vliegfuncties te gebruiken zijn. Zo weet de drone zelf de weg terug naar het vertrekpunt en weet hij een vooraf geprogrammeerde route af te leggen. Dankzij de headless mode functie hoeft de dronepiloot geen rekening meer te houden met de vliegrichting van de drone, maar past deze de besturing aan op de positie van de bestuurder.

Camera

Aan de onderzijde van de Syma X8PRO bevindt zich een 720p HD camera. Deze camera is op afstand verstelbaar waardoor de kijkhoek in te stellen is op de remote controller. De camerabeelden worden via een WiFi signaal verstuurd naar je smartphone waardoor je direct mee kunt kijken door de camera.

Remote controller

De Syma X8PRO wordt standaard geleverd inclusief remote controller. Deze controller beschikt over een speciale smartphoneklem waarin een telefoon bevestigd kan worden. De afstandsbediening heeft een bereik van 200 meter en wordt gevoed door vier AA batterijen die niet standaard meegeleverd worden.

Accu en vliegtijd

De Syma X8PRO is voorzien van een cartridge accu met een capaciteit van 2.000mAh. Deze batterij geeft een vliegtijd van maximaal 9 minuten en is in ongeveer 150 minuten weer volledig opgeladen.

Conclusie

De Syma X8PRO is een mooie drone voor beginnende dronepiloten. Het maken van foto's en video's gaat eenvoudig dankzij de Syma app die werkt op Android en iOS.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close