6.8
MerkSyma
TypeQuadcopter
Vliegtijd7 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Syma X5SW

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 89,00 € 0.00 € 89.00Kopen

Informatie over Syma X5SW

De Syma X5SW is een ready to fly FPV quadcopter. De drone is uitgerust met een geavanceerde camera die je via een WiFi signaal kunt verbinden met je smartphone of tablet. Via een app kijk je direct mee door de camera van de drone. Daarnaast heb je geen SD kaart nodig. De opgenomen beelden sla je direct op je telefoon op.

Syma X5SW


Met de Syma X5SW drone heb je alles in huis om je eerste dronevlucht te maken. Het onbemande luchtvaartuigje wordt standaard geleverd met een remote controller, camera, extra setje propellers en een speciale beugel om je smartphone te bevestigen. Met de Syma X5SW heb je een vliegtijd van maximaal 7 minuten. Wanneer je ook de camera bevestigd wordt de vliegtijd beperkt tot 5 minuten.

FPV Vliegen

Met de Syma X5SW kan je zelfs FPV drone vliegen. De camera verbind je gemakkelijk via het WiFi signaal met je smartphone en het beeld wordt direct naar je scherm verzonden. Je mobiele telefoon bevestig je met de speciale smartphone klem aan de controller zodat je jouw handen aan de joystick kan houden.

Camera

De Syma X5SW heeft een 2.0 megapixels WiFi camera. Deze camera schiet video's in een 720p HD resolutie. De beelden worden direct op je smartphone opgeslagen waardoor er geen SD kaart nodig is.

Accu

De Syma X5SW heeft maximale vliegtijd van 7 minuten door zijn 500mAh accu. De accu bevestig je gemakkelijk in de drone en is netjes weggewerkt achter een klepje. Het opladen van de accu neemt zo'n 90 minuten in beslag. Een extra accu zou voor deze Syma X5SW dus geen overbodige luxe zijn.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close