6.8
MerkSyma
TypeQuadcopter
Vliegtijd7 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Syma X27

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 29,90 € 4.95 € 24.95Kopen

Informatie over Syma X27

De Syma X27 drone heeft het uiterlijk van een lieveheersbeestje en is uitgerust met een LED lampje. De drone is dankzij zijn propeller beschermers ook binnen te vliegen.

Syma X27

De Syma X27 is een ready to fly drone, wat betekend dat deze standaard wordt geleverd inclusief afstandsbediening. De drone is voornamelijk bedoeld om binnen te vliegen en beschikt niet over een camera. De Syma X27 is een ideale drone om het dronevliegen onder de knie te krijgen en daardoor uitermate geschikt voor beginners. De afmetingen van de drone is 103 x 103 x 26mm.

Vliegmodi

Het besturen van de Syma X27 is zeer eenvoudig dankzij de automatische opstijg- en landingsfunctie. Ook is de drone in staat zelf op een vaste hoogte te blijven hoveren. Dankzij de headless mode functie hoef je als dronepiloot geen rekening meer te houden met de vliegrichting van de drone. Met een druk op de knop maak je zelfs nog vette 360 graden flips en rolls.

Camera

De Syma X27 beschikt niet over een camera. In plaats hiervan heeft de drone een felle LED lamp aan de voorzijde.

Remote controller

De Syma X27 wordt standaard geleverd inclusief afstandsbediening. Deze afstandsbediening wordt gevoed door vier AA batterijen. De besturing gaat over een 2,4Ghz frequentie en heeft een maximaal bereik tot de drone van 25 meter.

Accu en vliegtijd

De Syma X27 heeft een ingebouwde 200mAh LiPo accu die goed is voor een vliegtijd van maximaal 7 minuten. Een lege accu is in ongeveer 60 minuten weer volledig opgeladen.

Conclusie

De Syma X27 is een leuke drone voor zowel beginners als de meer ervaren dronepiloten. De drone biedt veel vliegplezier en dankzij het uiterlijk van een lieveheersbeestje heeft deze een leuke uitstraling.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close