7.1
MerkSyma
TypeQuadcopter
Vliegtijd6 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.1(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Syma X26

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 39,90 € 4.95 € 34.95Kopen

Informatie over Syma X26

De Syma X26 is de ideale drone voor beginnende dronepiloten. Dankzij zijn volledige propeller bescherming is deze drone goed bestand tegen een stootje.

Syma X26

De Syma X26 is een ready to fly drone welke wordt geleverd inclusief remote controller. Dankzij de propeller bescherming is de drone zeer geschikt om binnen te vliegen. Voor wie buiten wilt vliegen met deze drone dient rekening te houden met de wind. De Syma X26 heeft een afmeting van 131 x 131 x 44mm.

Vliegmodi

De Syma X26 heeft een auto-hovering functie waardoor hij uit zichzelf op een vast punt in de lucht kan blijven vliegen. De drone doet dit door speciale sensoren in de drone. Daarnaast beschikt de drone ook over een headless mode waardoor de piloot geen rekening meer hoeft te houden met de vliegrichting van de drone. Met een druk op de knop maak je zelfs nog vette 360 graden flips en rolls.

Obstakel ontwijking

De Syma X26 is voorzien van sensoren aan de zijkanten van de drone. Hiermee ziet de drone zelf obstakels waardoor hij ook met handgebaren bestuurd kan worden.

Camera

De Syma X26 is niet voorzien van een camera.

Remote controller

De meegeleverde remote controller maakt verbinding met de drone via een 2,4Ghz signaal. Deze afstandsbediening ligt lekker in de hand en wordt gevoed door vier AA batterijen. Het maximale bereik bedraagt zo'n 30 meter.

Accu en vliegtijd

De Syma X26 heeft een verwisselbare 380mAh LiPo accu die goed is voor zo'n 6 minuten vliegtijd. Een lege accu is in ongeveer 90 minuten weer volledig opgeladen.

Conclusie

De Syma X26 is een leuke drone om binnen mee te vliegen. Dankzij de propeller bescherming is deze drone zeer robuust en stort hij niet direct neer na een botsing. Dit maakt de drone geschikt voor beginnende dronepiloten, maar is zeker ook leuk om te vliegen voor de meer ervaren dronepiloten.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close