7.0
MerkSyma
TypeQuadcopter
Vliegtijd4 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Syma X20W

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 44,90 € 4.95 € 39.95Kopen

Informatie over Syma X20W

De Syma X20W is een compacte drone met camera. Door een smartphone te bevestigen op de remote controller kun je live mee kijken door de ogen van de drone en foto's en video's opnemen.

Syma X20W

De Syma X20W is een ready to fly drone, wat betekend dat deze standaard wordt geleverd inclusief remote controller. De drone is dankzij zijn propeller guards en compacte formaat ook binnenshuis te vliegen. Zorg er wel altijd voor dat je genoeg ruimte hebt en de drone goed onder controle hebt.

Vliegmodi

De Syma X20W is voorzien van een 6-assige gyroscoop die zorgt voor een stabiele vlucht. Met een simpele druk op de knop laat je de Syma X20W 360 graden flips en rols uitvoeren. Dankzij de headless mode van de drone hoef je als piloot geen rekening meer te houden met de vliegrichting van de drone, maar weet hij precies waar je staat en past hier zijn besturing op aan.

Camera

De Syma X20W is uitgerust met een 480p camera. Het beeld van de camera is live te bekijken op een smartphone die te verbinden is via een WiFi signaal. De opgenomen foto's en video's worden tevens direct op je smartphone opgeslagen. Zo kun je ze direct delen via social media.

Remote controller

De Syma X20W wordt geleverd inclusief remote controller. Deze biedt een bereik van zo'n 25 meter. In de remote controller gaan 4 AA batterijen die niet standaard meegeleverd worden. De afstandsbediening is voorzien van een klem waarin een smartphone bevestigd kan worden.

Accu en vliegtijd

De voeding van de Syma X20W komt van een 180mAh LiPo batterij met een voltage van 3,7 volt. De accu is in de drone ingebouwd en laadt op via een meegeleverde USB kabel. De maximale vliegtijd van de Syma X20W ligt rond de 4 minuten. Een lege accu is in ongeveer 60 minuten voor volledig opgeladen.

Conclusie

De Syma X20W is een leuke drone voor zowel beginnende als de meer ervaren dronepiloten. De camera stelt je in staat leuke selfies vanuit de lucht te maken die direct op je telefoon worden opgeslagen. Door de meegeleverde remote controller is het besturen van de Syma X20W erg gemakkelijk.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close