7.4
MerkSyma
TypeQuadcopter
Vliegtijd18 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.4(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Syma W1PRO Explorer

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 199,95 € 0.00 € 199.95Kopen

Informatie over Syma W1PRO Explorer

De Syma W1PRO Explorer is een compacte drone met brushless motoren. De drone is voorzien van een 4K camera waarvan de beelden live te bekijken zijn op een smartphone. De drone beschikt over GPS en een aantal zeer handige vliegfuncties.

Syma W1PRO Explorer

De Syma W1PRO Explorer is een ready to fly drone die standaard wordt geleverd inclusief remote controller. De drone beschikt over brushless motoren en is voornamelijk bedoeld om buiten mee te vliegen, hoewel dankzij de propeller guards ook bij genoeg ruimte binnen gevlogen kan worden.

Vliegmodi

De Syma W1PRO Explorer is voorzien van GPS waardoor de drone beschikt over een aantal zeer handige functies. De drone heeft een return to home functie waarbij hij zijn weg naar het vertrekpunt zelf terug vindt. Ook is het mogelijk om de drone een rondje om een object te laten vliegen of een vooraf ingestelde route te laten vliegen.

Human tracking

De Syma W1PRO Explorer kan ook personen volgen. Dit kan de drone op drie verschillende manier. Zo kan hij een persoon herkennen en volgen, maar is hij ook in staat om handgebaren te herkennen of het signaal van de remote controller te volgen.

Camera

De Syma W1PRO filmt in een 4K UltraHD resolutie. De beelden die hij opneemt worden opgeslagen op een MicroSD kaartje, dat niet standaard wordt meegeleverd. Ook worden de beelden live verzonden naar je smartphone via het WiFi signaal. De maximale resolutie van deze beeldoverdracht is 1080p.

Remote controller

De remote controller waarmee de Syma W1PRO bestuurd wordt heeft een bereik van zo'n 250 meter. In de afstandsbediening gaan vier AA batterijen. Aan de bovenzijde van de remote controller zit een klem waar een smartphone in geplaatst kan worden.

Accu en vliegtijd

De Syma W1PRO Explorer wordt gevoed door een 1.800mAh LiPo accu die goed is voor een vliegtijd van maximaal 18 minuten. Een lege accu is in ongeveer 280 minuten weer volledig opgeladen. De accu is een snel verwisselbare cartridge accu. Voor langer vliegplezier is de aanschaf van een paar extra accu's dus geen overbodige luxe.

Conclusie

De Syma W1PRO Explorer is een leuke drone voor zowel beginnende als de meer ervaren dronepiloten. Dankzij de 4K camera zijn de opnames van een goede kwaliteit, maar is helaas niet zo goed als drones die gebruik maken van gimbal stabilisatie. De drone heeft een lange vliegtijd en biedt dan ook veel vliegplezier.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close