6.8
MerkSky-Hero
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Sky-Hero Little Spyder RTF

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Sky-Hero Little Spyder RTF

Sky-Hero Little Spyder RTF is een Ready To Fly (RTF) quadcopter ontworpen voor luchtfotografie en ook geschikt voor FPV racing. Little Spyder is de kleinere variant van Sky-Hero Spyder quadcopter.

Frame

Sky-Hero Little Spyder RTF heeft een robuust design met een opvouwbaar frame zodat de quadcopter eenvoudig is te transporteren. De body van de quadcopter bedekt alle elektronica ter bescherming van de dure onderdelen.

Landingsgestel

Sky-Hero Little Spyder is voorzien van een landingsgestel, wat ervoor zorgt dat het frame (en en eventueel camera en gimbal) geen onnodige schade oploopt tijdens landing. Het landingsgestel is zonder gereedschap te monteren.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 krachtige X2806 950Kv motoren. Iedere motor is vanzelfsprekend voorzien van een 2-blade design Gemfan 10x4,5 inch propeller. De glass fiber propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Flight Controller

Sky-Hero Little Spyder is uitgerust met een NAZA M V2 GPS Flight Controller. Deze FLight Controller is voorzien van Global Positioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS kan de drone exacte bepalen waar hij vliegt en is hij in staat om bepaalde vliegroutes te volgen. Ook kan de drone hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze hover-mogelijkheid biedt met name voor luchtfotografie uitkomst.

Return To Home

Dankzij de GPS-technologie is de quadcopter in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt. Met een druk op de knop zal de drone automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg.

Accu

De Ready To Fly (RTF)-versie van Sky-Hero Little Spyder wordt geleverd inclusief een oplaadbare 4S 3700mH 35C LiPo accu en acculader. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter i.v.m. mogelijk brandgevaar.

Remote Controller

De Ready To Fly (RTF)-versie van de Sky-Hero Little Spyder wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient.

Camera

Sky-Hero Little Spyder wordt geleverd exclusief camera. De quadcopter is wel GoPro-ready; je kunt de Little Spyder uitrusten met een Zenmuse H3 3D gimbal waardoor je een GoPro camera kunt installeren. Dankzij de gimbal-camera constructie kun je professionele luchtfoto's en -video's maken.

Gimbal

Sky-Hero Little Spyder RTF wordt geleverd exclusief gimbal, maar is compatible met de Zenmuse H3 3D gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. - Dankzij de gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames.

FPV

De drone is naar wens uit te breiden met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. Hiervoor dien je - naast de camera en gimbal - te beschikken over een video-transmitter om camerabeelden door te sturen naar de ontvanger, zoals een monitor of videobril.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close