5.0
MerkRevell Control
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.0(1 reviews) lees reviews

Prijzen voor Revell Control Rayvore Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 60,99 € 0.00 € 60.99Kopen

Informatie over Revell Control Rayvore Drone RTF

Revell Control Rayvore Drone RTF is een Ready To Fly (RTF) quadcopter met LED-verlichting en flip-functie.

Vliegen

Dankzij zijn robuuste uitvoering is de Revell Control Rayvore Drone wel bestand tegen een stootje. De quadcopter beschikt over verschillende vliegmodussen en als bijzonder extraatje over een te activeren professionele helikopter-modus.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen met elk een krachtige motor. Het uiteinde van iedere motor is voorzien van een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Flips

De Revell Control Rayvore Drone beschikt ook over een vliegmodus voor acrobatische stunts. Een 360 graden flip is voor deze luchtacrobaat geen enkel probleem!

Accu

De Revell Control Rayvore quadcopter wordt geleverd inclusief een oplaadbare 3.7V 700 mAh LiPo-accu. Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Ready To Fly (RTF)-versie van de Revell Control Rayvore drone wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Camera

De Revell Control Rayvore heeft geen camera.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close