6.0
MerkRevell Control
TypeHexacopter
Vliegtijd7 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Revell Control Nano Hex Hexacopter RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 39,99 € 0.00 € 39.99Kopen

Informatie over Revell Control Nano Hex Hexacopter RTF

Revell Control Nano Hex RTF is een Ready To Fly (RTF) mini-hexacopter geleverd inclusief 2.4 Ghz afstandsbediening. Een volle accu resulteert in zo'n 7 minuten vliegtijd.

Vliegen

Deze kleine krachtpatser heeft een hexacopter-frame met 6 rotoren. Het zwarte design in combinatie met de geel-witte details geven de mini-drone een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone uitermate geschikt voor beginners.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 6 armen, elk voorzien van een krachtige motor. Het uiteinde van iedere motor is versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Loopings

Voer de meest doldwaze stunts uit met de Revell Control Nano Hex RTF hexacopter. Een 360 graden flip is voor deze kleine acrobaat geen enkel probleem!

Accu

Revell Control Nano Hex Hexacopter wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1S 150 mAh LiPo accu. Bij de juiste omstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 7 minuten. Via bijgeleverde USB-kabel is de vliegaccu van de drone op te laden. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Revell Control Nano Hex RTF wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Camera

Revell Control Nano Hex RTF heeft geen camera.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close