6.0
MerkRevell Control
TypeHexacopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Revell Control Hexatron Hexacopter RTF

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Revell Control Hexatron Hexacopter RTF

Revell Hexatron FPV is een hexacopter-platform met FPV-functie. Via het scherm op de Remote Controller bekijk je de beelden van de vlucht real-time mee.

Vliegen

Met een afmetingen van 800 x 800 x 120 mm is deze hexacopter zeker niet klein te noemen. Het grote frame staat garant voor een enorme stabiliteit. Dankzij de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Iedere rotor is afgeschermd door een schuimrubberen propellerbeschermer.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar zorgen ook voor de echte UFO-look.

Motoren

De drone is uitgerust met 6 krachtige motoren. Iedere motor is vanzelfsprekend uitgerust met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Loopings

De drone beschikt ook over een vliegmodus voor acrobatische stunts. Een looping is voor deze stunter geen enkel probleem!

Accu

Revell Hexatron FPV drone wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1500 mAh 7.4V LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden via het lichtnet. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Revell Hexatron FPV hexacopter wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Display

De afstandsbediening is uitgerust met groot LCD-display. Via het display kun je de vlucht in First Person View (FPV) meekijken.

Camera

De drone is uitgerust met een FPV camera. Met de camera kun je beelden registreren die op het display van de Remote Controller worden weergegeven.

FPV

De Revell Hexatron FPV hexacopter is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via het LCD-display op de Remote Controller zie je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8 Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4 Ghz frequenties van de afstandsbediening.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close