6.5
MerkReely
TypeHexacopter
Vliegtijd5 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Reely X6 Hexacopter RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 84,99 € 0.00 € 84.99Kopen

Informatie over Reely X6 Hexacopter RTF

De Reely X6 Hexacopter is waarschijnlijke de kleinste hexacopter in zijn klasse. Het onbemande luchtvaartuigje heeft 6 armen en vliegt daardoor erg stabiel in de lucht. De drone is geschikt voor zowel de meer ervaren als de beginnende drone piloot. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende vliegmodi

Vliegen

De Reely X6 Hexacopter heeft twee vliegmodi waarin de drone te besturen is. Op beginner modus vlieg je zeer rustig en heb je een kleine kans op een crash. In de Expert modus wordt de besturing erg soepel en kan je veel sneller vliegen met de drone. Daarnaast is het ook mogelijk om acrobatische manoeuvres uit te voeren in deze modus.

Camera

De Reely X6 Hexacopter heeft een ingebouwde camera waarmee je foto's en video's kunt maken. De 1.2 megapixels camera is onder verschillende hoeken te stellen. De geschoten foto's en video's worden opgeslagen op een microSD-kaart.

Remote Controller

De Reely X6 Hexacopter wordt ready-to-fly (RTF) geleverd wat inhoud dat je alles krijgt wat je nodig hebt om te vliegen. Er zit dus ook een remote controller bij. Deze 2,4GHz afstandsbediening wordt gevoed door 4 AA batterijen. Met de remote controller is de vliegmodus gemakkelijk te wijzigen.

Accu

De drone is uitgerust met een 3,7V LiPo accu met een capaciteit van 500 mAh. Dit zorgt voor een vliegtijd van ongeveer 5 minuten. De accu laad je op via een speciale USB-LiPo oplader.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close