5.0
MerkReely
TypeQuadcopter
Vliegtijd5 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Reely Ultrasky Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 29,99 € 0.00 € 29.99Kopen

Informatie over Reely Ultrasky Drone RTF

De Reely Ultrasky Drone is een kleine nano quadcopter. Hij is zo klein dat je hem kan opbergen in de remote controller. Zo blijft alles handig bij elkaar. De drone beschikt over een 6-assige gyroscoop waardoor hij stabiel vliegt en makkelijk te besturen is.

Reely Ultrasky Drone

Met de Reely Ultrasky Drone haal je pas echt plezier in huis. Het onbemande luchtvaartuigje is zeer klein en leuk om binnen mee te vliegen. De drone kan 360 graden flips uitvoeren en beschikt over 3 verschillende vliegmodi: beginner, gevorderd en expert.

Vliegtijd

De Reely Ultrasky drone beschikt over een 3.7V 80mAh LiPo accu die goed is voor zo'n 5 minuten vliegplezier. In een half uurtje is de batterij weer volledig opgeladen en kan je weer de lucht in. De accu wordt opgeladen via een USB laadkabel.

Remote controller

De Reely Ultrasky drone wordt standaard geleverd met een remote controller. Sterker nog, de drone wordt geleverd ín de remote controller. Deze handige 2.4 GHz afstandsbediening beschikt over een opbergvak voor de drone. De remote controller wordt gevoed door twee AAA batterijen.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close