5.0
MerkReely
TypeQuadcopter
Vliegtijd8 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Reely Twister Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 34,99 € 0.00 € 34.99Kopen

Informatie over Reely Twister Drone RTF

De Reely Twister drone is een ready to fly quadcopter voor een echte beginner. Hij is erg gebruiksvriendelijk en in staat om met een simpele druk op de knop vette flips uit te voeren. Daarnaast beschikt het onbemande luchtvaartuigje over LED-verlichting zodat je goed kunt zien wat de voor en achterkant van de drone is.

Reely Twister Drone

Met de Reely Twister drone voer je gemakkelijk spectaculaire stunts en manoeuvres uit. De drone is in te stellen in speciale vliegmodi die via de meegeleverde remote controller te bedienen zijn. Stand C is voor beginners, de drone vliegt hierin erg rustig. Stand B verhoogt het vermogen tot 60 procent en is voor de meer ervaren drone gebruikers. Op stand A heb je de volledige controle over de drone en is gemaakt voor de echte experts.

Accu

De Reely Twister drone wordt geleverd met een oplaadbare LiPo accu. Deze bevestig je aan de onderzijde van de drone. Connect de draadjes van de accu met de drone en hij gaat meteen aan. Voor langer vliegplezier is het aanschaffen van meerdere accu's geen overbodige luxe.

Remote controller

De Reely Twister drone wordt ready to fly geleverd wat inhoud dat de remote controller erbij zit. Deze 2.4GHz afstandsbediening wordt gevoed door 4 AA batterijen. Via handige sneltoetsen op de controller is de drone makkelijk te besturen voor iedereen.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close