5.0
MerkReely
TypeQuadcopter
Vliegtijd6 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Reely Santacopter Drone

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Reely Santacopter Drone

Altijd al je eigen drone willen bouwen? Met dit speciale Kerstman bouwpakket heb jij meteen alle onderdelen om je eigen drone te bouwen. De Reely Santacopter is een drone die ook vette flips en manoeuvres uit kan voeren. Het onbemande luchtvaartuigje wordt aangestuurd met de meegeleverde Reely remote controller.

Reely Santacopter bouwpakket

Het Reely Santacopter drone bouwpakket bestaat uit 24 delen. Tijdens de december maand maak je elke dag een vakje open van de advents kalender. Alle onderdelen samen vormen jou eigen quadcopter. Met een uitgebreide handleiding is het in elkaar zetten van deze drone zeer makkelijk uit te voeren.

Accu

De Reely Santacopter wordt gevoed door een 3.7V 600mAh 1S LiPo accu. Deze accu is gemakkelijk op te laden via een USB poort. Voor langer vliegplezier is het raadzaam om meerdere accu's aan te schaffen.

Remote controller

In het leuke december bouwpakket zit ook een remote controller. Deze weegt ongeveer 350 gram en wordt gevoed door 4 AA batterijen.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close