5.0
MerkReely
TypeQuadcopter
Vliegtijd6 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Reely Nano Sky Drone RTF

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Reely Nano Sky Drone RTF

De Reely Nano Sky drone is kleine quadcopter met LED-verlichting. Het onbemande luchtvaartuigje zorgt voor plezier voor jong en oud door zijn handige flipschakelaar. Met slechts één druk op de knop doe je met de Reely Nano Sky drone vette tricks en manoeuvres in de lucht.

Reely Nano Sky drone

De Reely Nano Sky drone beschikt tevens over een knop dual snelheid. Hiermee is de drone in te stellen in verschillende vliegsnelheden. Zo kan je de besturing van de drone aanpassen naar je eigen verbruik. De quadcopter kan langzaam, gemiddeld en snel vliegen. De Reely Nano Sky drone is uitgerust met blauwe en oranje propellers. Hierdoor kan je goed zien wat de voorkant van de drone is.

Accu

De accu van de Reely Nano Sky drone is een 150mAh 1S LiPo accu (3.7V). Deze geeft je een vliegtijd van ongeveer 6 minuten. Opladen kan gemakkelijk via de meegeleverde USB LiPo-oplader. Binnen 40 minuten is de lege accu weer volledig opgeladen en kan je weer de lucht in.

Remote controller

De Reely Nano Sky drone wordt standaard met remote controller geleverd. Deze heeft handige sneltoetsen bijvoorbeeld voor het uitvoeren van flips. Daarnaast heeft de remote controller ook een trim regelaar. Hiermee kan je de drone handmatig afstellen wanneer hij bijvoorbeeld een afwijking heeft. De afstandsbediening wordt gevoed door twee AAA batterijen.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close