6.5
MerkReely
TypeQuadcopter
Vliegtijd8 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Reely Cyclone Multi Drone RTF

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Reely Cyclone Multi Drone RTF

De Reely Cyclone Multi Drone is een ready-to-fly quadcopter met camera. De drone beschikt over een 6-assig gyro systeem waardoor het vliegen erg makkelijk is. Met de camera maak je foto's en video's in de lucht die je later met je vrienden kunt delen via YouTube.

Reely Cyclone Multi Drone

De Reely Cyclone Multi Drone beschikt over drie verschillende vliegmodi. Deze zijn gemakkelijk te wijzigen vanaf de meegeleverde remote controller. Zo kan je hem instellen voor beginners, hier reageert de drone langzaam en vliegt hij niet erg hard, of kan je de drone instellen voor professionals. In deze laatst genoemde vliegmodus haal je alles uit de drone en vlieg je op 100 procent vermogen.

Headless modus

Ook beschikt de Reely Cyclone Multi Drone over een speciale functie genaamd: 'Headless modus'. In deze modus ziet de drone waar je staat en zal de besturing altijd ten opzichte van jou als piloot gebeuren. Je hoeft in deze modus geen rekening met de voor- en achterkant van de drone te houden.

Accu

De Reely Cyclone Multi Drone beschikt over een 850mAh LiPo accu. Deze accu geeft je een vliegtijd van ongeveer 7 minuten. Ook is het mogelijk om flips uit te voeren met de quadcopter. Echter kost dit veel kracht wat ten koste gaat van de vliegtijd.

Remote controller

In deze ready-to-fly set zit uiteraard ook een remote controller. Deze wordt gevoed door 6 AA batterijen. Op de controller zijn onder andere de vliegmodi gemakkelijk te wijzigen.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close