6.0
MerkReely
TypeQuadcopter
Vliegtijd7 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Reely Cyclone 245 Drone RTF First Person View

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Reely Cyclone 245 Drone RTF First Person View

De Reely Cyclone 245 is een quadcopter met WiFi camera. Deze WiFi camera stelt je in staat om live mee te kijken met de camera. Verbind je telefoon, met besturingssysteem iOS of Android, met de camera en download de WIFI UFO app. Via de applicatie zie je meteen wat de camera filmt tot een afstand van 70 meter.

Reely Cyclone 245

De Reely Cyclone 245 is een echte First Person View (FPV drone voor beginners. Hij wordt standaard geleverd met een WiFi camera die makkelijk te verbinden is met je smartphone. De camerafuncties zijn via het scherm van je smartphone te bedienen. Zo maak je met één druk op de knop een foto of een video. Ook beschikt de drone over een Return-To-Home functie. Via zijn ingebouwde kompas weet de drone waar hij is opgestegen en kan hij hier moeiteloos naar terug vliegen.

Remote Controller

Deze Ready To Fly quadcopter wordt standaard geleverd met een remote controller. Deze beschikt over een LCD-scherm en wordt gevoed door 4 AA batterijen. Ook wordt er standaard een smartphone beugel geleverd zodat je jouw smartphone aan de controller kunt bevestigen voor wanneer je in First Person View mode gaat vliegen.

Accu

De Reely Cyclone 245 is voorzien van een 3.7V, 730mAh accu. Deze geeft je een vliegtijd van ongeveer 7 minuten. De vliegtijd hangt af van de accessoires die je onder je drone hebt hangen. De accu kan je via het netstroom opladen met de 230V lader.

Accessoires

De Reely Cyclone 245 is ook uit te rusten met verschillende los te verkrijgen accessoires. Zo is er bijvoorbeeld een waterpistool of een bellenpistool te verbinden met het onbemande luchtvaartuig. Zo haal je nog meer plezier uit je drone.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close