6.0
MerkParrot
TypeQuadcopter
Vliegtijd9 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Parrot Swing

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 79,00 € 0.00 € 79.00Kopen
Bol.com7.5 € 91,89 € 0.00 € 91.89Kopen
Conrad7.0 € 139,00 € 0.00 € 139.00Kopen
TopRC.nl7.0 € 139,00 € 0.00 € 139.00Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 129,00 € 0.00 € 129.00Kopen

Informatie over Parrot Swing

De Parrot Swing is een quadcopter die tevens beschikt over vier vleugels. Hierdoor heb je een langere vliegtijd en haal je snelheden tot wel 30 km/h.

Vliegen

De gevleugelde Parrot Swing beschikt over 4 motoren en kan verticaal opstijgen. In de lucht kan je de drone kantelen en is het mogelijk om steeds harder te vliegen. Doordat de drone ook voorzien is van vleugels zweeft hij deels door de lucht en wordt je vliegtijd verlengd. De minidrone beschikt over een Boost Mode waarin je de maximale vliegsnelheid bereikt.

Vette tricks

De Parrot Swing is makkelijk te besturen en heeft een aantal voorgeprogrammeerde manoeuvres. Zo maakt de drone met een druk op de knop verschillende front- en backflips, loopings en andere stunts. Deze vette functie zorgt ervoor dat je dezelfde tricks uithaalt als een professionele dronepiloot.


Accu en vliegtijd

De Parrot Swing is voorzien van een 550 mAh oplaadbare LiPo accu waarmee je 7 minuten vliegtijd haalt in quad mode. Dit houdt in dat je met de neus naar boven vliegt. Kantel je de drone in de lucht dan zal hij door zijn vleugels meer zweven en haal je een vliegtijd tot wel 8,5 minuut. Een lege accu is in een half uurtje weer volledig opgeladen.

Parrot Flypad remote controller

De Parrot Swing wordt standaard geleverd met nieuwe Parrot Flypad remote controller. Deze afstandsbediening geeft je de volledige controle over de drone. De Flypad weegt 295 gram en geeft je een bereik tot 60 meter. Dit is ruim 40 meter meer dan besturing via een smartphone. De Flypad is voorzien van een 200 mAh oplaadbare LiPo accu die je kan gebruiken tijdens 6 uur vliegen. De accu is in 2 uur weer volledig opgeladen.

FreeFlight Mini

Als toevoeging op de Parrot Flypad remote controller is het ook mogelijk om je smartphone te gebruiken. Via de FreeFlight Mini app voor iOS en Android zie je direct het resterende accu level en pas je eenvoudig verschillende instellingen aan. Vlieg je toch liever zonder remote controller? Dat kan ook! Via de Parrot FreeFlight Mini app bestuur je namelijk ook heel makkelijk de drone. Echter is het bereik slechts 20 meter.


Conclusie

De Parrot Swing is leuk voor jong en oud en haalt snelheden tot wel 30 kilometer per uur. De drone is daardoor ook zeer geschikt om mee te racen. Door verschillende sensoren en autopilot is de drone zeer eenvoudig te besturen. Met de Parrot Flypad remote controller heb je pas echt de volledige controle over de drone en voer je de één na de andere trick uit.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close