7.0
MerkParrot
TypeQuadcopter
Vliegtijd9 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Parrot MiniDrones Airborne Night

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 69,00 € 0.00 € 69.00Kopen
Bol.com7.5 € 117,90 € 0.00 € 117.90Kopen
Conrad7.0 € 109,00 € 0.00 € 109.00Kopen

Informatie over Parrot MiniDrones Airborne Night

Parrot Minidrones Airborne Night is een mini-quadcopter met ingebouwde VGA camera en twee krachtige koplampen met instelbare intensiteit.

3 modellen

Parrot Minidrones Airborne Night is verkrijgbaar in drie versies:
• Maclane (zwart/blauw gekleurd)
• SWAT (zwart/grijs gekleurd)
• Blaze (rood/geel gekleurd)

Vliegen

Parrot Minidrones Airborne Night heeft een mini-frame met een robuuste constructie geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier. Het gestroomlijnde design in combinatie met de kleur geeft de drone een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en de ingenieuze stabiliteitstechnologie is deze drone een uitstekende keuze voor beginners en kinderen.

LED verlichting

Parrot Minidrones Airborne Night is voorzien van twee krachtige koplampen met instelbare intensiteit. De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creëren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 krachtige motoren. De motoren zijn voorzien van een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Stunts

Voer de meest doldwaze stunts uit met deze drone. Een 360 graden flip is voor deze acrobaat geen enkel probleem!

Accu

Parrot Minidrones Airborne Night wordt geleverd inclusief een oplaadbare Minidrones LiPo accu. Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Parrot Minidrones Airborne Night wordt geleverd exclusief Remote Controller, maar is te bedienen met iedere smartphone of tablet.

Smartphone

De app is beschikbaar voor alle Apple iOS apparaten, zoals iPhones en iPads. Ook is er een app beschikbaar in de Google Play store voor Android apparaten zoals Android smartphones en Android tablets.

Camera

De drone is uitgerust met een 0,3 megapixel VGA camera. Via de camera kunnen foto's gemaakt worden tijdens de vlucht. Foto's worden opgeslagen op het mobiele apparaat waarmee de Airborne Night wordt bediend.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close