6.3
MerkParrot
TypeQuadcopter
Vliegtijd9 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.3(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Parrot Mambo FPV

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 179,00 € 0.00 € 179.00Kopen
Conrad7.0 € 177,99 € 0.00 € 177.99Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 179,00 € 0.00 € 179.00Kopen

Informatie over Parrot Mambo FPV

De Parrot Mambo FPV is een ready to fly quadcopter met een speciale FPV camera en wordt geleverd inclusief FPV bril en Parrot Flypad. In deze bril bevestig je jouw smartphone en kijk je live mee door de ogen van de drone. Hierdoor kan je First Person View drone vliegen.

Vliegen

De Parrot Mambo FPV is zeer eenvoudig te besturen via je smartphone of de Parrot Flypad remote controller. De drone is voorzien van verschillende sensoren die het mogelijk maken dat de drone op een vast punt blijft zweven. Daarnaast voer je gemakkelijk verschillende vette tricks uit met slechts een druk op de knop.

Accessoires

De Parrot Mambo FPV wordt geleverd met inclusief FPV bril en een Parrot Flypad. Hierdoor is de drone goed te besturen en kijk je live mee door de ogen van de drone. Je hebt hiervoor wel een smartphone nodig met daarop de FreeFlight app van Parrot.

Accu en vliegtijd

Met de Parrot Mambo drone heb je een vliegtijd tot 9 minuten. De vliegtijd wordt mogelijk gemaakt door de 660 mAh oplaadbare LiPo accu. Wanneer je de indoor beschermbumper aan de drone bevestigd dan wordt de vliegtijd beperkt tot 8 minuten. Het opladen van de accu neemt zo'n 30 minuten in beslag wanneer je gebruik maakt van een 2.1A acculader.

Besturing

De besturing van de Parrot Mambo FPV regel je gemakkelijk via je eigen smartphone. Verbind de drone via Bluetooth en download de FreeFlight Mini app voor iOS of Android. In de app pas je eenvoudig verschillende instellingen aan en heb je de volledige controle over de Parrot Mambo FPV drone. Ook is het mogelijk om de Parrot Mambo FPV te verbinden met de meegeleverde Parrot Flypad remote controller. Deze zorgt ervoor dat je bereik vergroot wordt naar 60 meter en geeft je nog meer vrijheid tijdens het vliegen.

Conclusie

De Parrot Mambo FPV drone is een leuke drone waarmee je veel vliegplezier beleeft. De drone is voorzien van een FPV camera waardoor je live mee kunt kijken door de drone en een indoor race kunt houden. Verbind de Parrot Flypad voor extra bereik en nog meer vliegplezier.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close