6.0
MerkParrot
TypeQuadcopter
Vliegtijd9 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Parrot Mambo

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 119,00 € 0.00 € 119.00Kopen
Bol.com7.5 € 123,95 € 0.00 € 123.95Kopen
Conrad7.0 € 118,99 € 0.00 € 118.99Kopen

Informatie over Parrot Mambo

De Parrot Mambo Minidrone is een ready to fly quadcopter met twee hele leuke accessoires. De drone kan namelijk uitgerust worden met een grijparm en een klein kanon. Vlieg samen met een vriend of vriendin voor extra vliegplezier met de Parrot Mambo.

Vliegen

De Parrot Mambo minidrone is zeer eenvoudig te besturen via je smartphone of de Parrot Flypad remote controller. De drone is voorzien van verschillende sensoren die het mogelijk maken dat de drone op een vast punt blijft zweven. Daarnaast voer je gemakkelijk verschillende vette tricks uit met slechts een druk op de knop.

Accessoires

De Parrot Mambo wordt geleverd met twee hele vette accessoires. Je krijgt namelijk bij de drone zowel een draagarm als een kanon die balletjes kan afvuren. Met de draagarm kan je objecten tot 4 gram oppakken. De grijparm gaat open en dicht door een timer systeem. Het kanon draagt 6 balletjes die elke 1.5 seconden afgeschoten kunnen worden. De balletjes kunnen tot wel 2 meter ver geschoten worden.

Accu en vliegtijd

Met de Parrot Mambo drone heb je een vliegtijd tot 9 minuten. De vliegtijd wordt mogelijk gemaakt door de 550 mAh oplaadbare LiPo accu. Wanneer je de indoor beschermbumper aan de drone bevestigd dan wordt de vliegtijd beperkt tot 8 minuten. Het opladen van de accu neemt zo'n 30 minuten in beslag wanneer je gebruik maakt van een 2.1A acculader.

Besturing

De besturing van de Parrot Mambo regel je gemakkelijk via je eigen smartphone. Verbind de drone via Bluetooth en download de FreeFlight Mini app voor iOS of Android. In de app pas je eenvoudig verschillende instellingen aan en heb je de volledige controle over de Parrot Mambo drone. Ook is het mogelijk om de Parrot Mambo te verbinden met de Parrot Flypad remote controller. Deze zorgt ervoor dat je bereik vergroot wordt naar 60 meter en geeft je nog meer vrijheid tijdens het vliegen.

Conclusie

De Parrot Mambo drone is een leuke drone waarmee je veel vliegplezier beleeft. De drone is voorzien van leuke accessoires waardoor je dronevluchten nooit gaan vervelen. Verbind de Parrot Flypad voor extra bereik en nog meer vliegplezier.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close