7.0
MerkParrot
TypeAnders
Vliegtijd45 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Parrot Disco drone

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 499,00 € 0.00 € 499.00Kopen
Bol.com7.5 € 889,89 € 0.00 € 889.89Kopen
MediaMarkt7.0 € 788,99 € 0.00 € 788.99Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 749,00 € 0.00 € 749.00Kopen

Informatie over Parrot Disco drone

De Parrot Disco drone werd gepresenteerd tijdens de grote elektronica beurs CES in Las Vegas in 2016. De drone is een type fixed-wing. Dit betekend dat hij vaste vleugels heeft en alleen horizontaal vliegt. Deze geweldige drone haalt snelheden tot wel 80 kilometer per uur en wordt geleverd met de vernieuwde Parrot Skycontroller 2 en een Parrot Cockpitglasses FPV bril.

Vliegen

Om de drone op te laten stijgen dient hij simpelweg in de lucht gegooid te worden. De Parrot Disco drone vliegt eerst automatisch naar een hoogte van 50 meter en gaat daar rondjes vliegen tot jij de besturing over neemt. Eenmaal in de lucht is de Parrot Disco drone in staat om snelheden tot wel 80 kilometer per uur te halen. Ook het landen doet de drone geheeld zelf.

Parrot Disco drone

De Disco drone heeft een doorsnede van 1 meter en is gemaakt voor consumenten. De drone heeft veel vergelijkingen met de professionele eBee drone die tevens door de Franse fabrikant Parrot gemaakt wordt. De vleugels van de Parrot Disco drone zijn gemaakt van geëxpandeerd polypropyleen en verstevigd met koolstofbuisjes. De fixed-wing drone weegt totaal 750 gram en mag dus ook met een ROC-Light gevlogen worden.

Besturing

De besturing van de Parrot Disco drone gaat via de nieuwe Skycontroller 2. Deze nieuwe editie is compacter dan de eerste versie van de Skycontroller. Hierdoor neem je de Skycontroller 2 nog makkelijk mee. De remote controller is voorzien van een speciale poort om de Parrot Cockpitglasses FPV bril aan te sluiten. In deze bril bevestig je jouw smartphone en kijk je direct mee door de ogen van de drone via de FreeFlight Pro applicatie. Ook is het mogelijk om via een speciale beugel je smartphone of tablet aan de remote controller te verbinden.

Camera

De camera van de Parrot Disco drone is vergelijkbaar met die van de Parrot Bebop 2 drone. Hij beschikt over 14 megapixels en wordt op 3 assen digitaal gestabiliseerd. Hierdoor maak je altijd stabiele opnames in 1080p HD resolutie. Dankzij de WiFi versterker in de Parrot Skycontroller 2 geniet je daarnaast van een beeldbereik tot wel 2 km. De beelden die de drone maakt worden opgeslagen op het interne geheugen van de drone.

Accu en vliegtijd

Doordat de Parrot Disco drone vaste vleugels heeft en slechts een motor met propeller geniet je van een langere vliegtijd dan verticaal opstijgende drones. Daarnaast kan de Parrot Disco drone door zijn brede vleugels blijven zwegen in de lucht waardoor het accuverbruik gereduceerd wordt. Met slechts één accu vlieg je tot wel 45 minuten met de Parrot Disco drone.

Intern geheugen

De Parrot Disco drone beschikt over 32 GB intern geheugen dat gebruikt wordt voor het opslaan van foto's en video's. Om de opgenomen beelden van dit geheugen af te halen dien je een USB stick te verbinden. Lage resolutie video is direct te downloaden via het WiFi signaal.

Conclusie

De Parrot Disco drone is een zeer snelle drone die makkelijk te besturen is. Door de automatische piloot is je drone snel op hoogte en blijft rondjes vliegen tot jij de controle over neemt. Met de nieuwe Parrot Cockpitglasses FPV bril beleef je de echte vrijheid van het vliegen en dit heb je zeker met een bereik van 2 km. De lange vliegtijd zorgt er ook voor dat je minder tussentijdse stops hoeft te maken en een ultieme vliegervaring beleeft.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close