6.6
MerkParrot
TypeQuadcopter
Vliegtijd11 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling6.6(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Parrot Bebop Drone

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Bol.com7.5 € 549,95 € 0.00 € 549.95Kopen
MediaMarkt7.0 € 499,00 € 0.00 € 499.00Kopen
Redcoon7.0 € 449,00 € 0.00 € 449.00Kopen
Wehkamp6.0 € 424,95 € 5.95 € 419.00Kopen

Informatie over Parrot Bebop Drone

De Parrot Bebop drone is een betaalbare en makkelijk te besturen drone. De drone is te besturen via de mobiele app of met de Parrot SkyController waar je direct mee kijkt met de camera van de Bebop drone voor een FPV ervaring. Met de 14 megapixel camera maak je geweldige beelden die direct opgeslagen wordt op je smartphone of tablet.

Kenmerken Parrot Bebop

• Ready to Fly
• Full HD video, gestabiliseerd op 3 assen
• Besturing FPV (First Person View) via smartphone of tablet
• 300 meter bereik (met Skycontroller tot 2km) via WiFi
• 1200 mAh LiPo accu
• 12 minuten vliegtijd
• Afmeting zonder romp_ 28 x 32 x 3,6cm
• Ameting met romp: 33 x 38 x 3,6cm
• Gewicht met romp 410 gram parrot_bebop_drone_rood_geel_blauw_kleuren

Parrot Bebop

De Parrot Bebop is een easy to fly drone die geschikt is voor jong en oud. De slechts 400 gram wegende drone is gemaakt van de materiaalsamenstelling van ABS versterkt met glasvezel. De drone is sterk maar ook ongevaarlijk. De propellers stoppen bij impact direct met draaien en de meegeleverde beschermring van PPE zorgt voor een veilige vlucht binnenshuis. De Parrot Bebop haalt een vlieg snelheid van 45 km/h en heeft een vliegtijd van zo'n 12 minuten.

Krachtig

De Parrot Bebop drone is voorzien van een krachtige boardcomputer die 8 keer zo sterk is dan die van de AR.Drone 2.0. Het frame is gemaakt van magnesium, dat zorgt voor de elektromagnetische afscherming van de drone en werkt als koelsysteem. Dit frame is voorzien van een Parrot P7 dual core processor, een grafische quad core processor en een intern flashgeheugen van 8 gigabyte. parrot-exploded-view-bebop-drone-quadcopter-camera-skycontroller

Camera

De Parrot Bebop drone beschikt over een 14 megapixels camera met fisheye-lens die je 180° foto’s van uitzonderlijke kwaliteit laat maken. De volledig gedigitaliseerde stabilisatietechnologie zorgt ervoor dat de Bebop drone fantastische beelden maakt.

FreeFlight 3 app

Om de Parrot Bebop drone te besturen heb je geen ingewikkelde transmitter nodig. De drone is via je smartphone of tablet gemakkelijk te besturen met de FreeFlight 3 app. Deze applicatie is ontwikkeld met het oog op een groot gebruiksgemak zodat iedereen zonder veel voorbereiding kan vliegen. Met een druk op de knop stijgt de Parrot Bebop op of zet hij zijn landing in. De FreeFlight 3 applicatie biedt een ruime keuze aan instellingen voor snelheid, maximale hoogte en verschillende vliegmodus. De applicatie is beschikbaar voor Android en iOS smartphones of tablets. parrot-bebop-freeflight-3-app-android-gps-ios-apple

SkyController

Voor een betere ervaring is het mogelijk om de SkyController bij te bestellen. Deze controller geeft je de mogelijkheid om de Parrot Bebop drone nog verder te laten vliegen. Door de krachtige WiFi versterker wordt je bereik vergroot tot wel 2 kilometer. De SkyController beschikt over nauwkeurige joysticks en joypads waarmee je meer controle krijgt over de Parrot Bebop. Door een FPV bril te verbinden met de SkyController kijk je door de ogen van drone. skycontroller-parrot-bebop-drone-quadcopter-2015

Flight Plan

Met de Parrot Bebop wordt het vliegen volgens route een koud kunstje. Via de FreeFlight 3 applicatie zijn gemakkelijk GPS routes in te stellen waardoor de drone autonome vluchten uitvoert. Door de zeer nauwkeurige GNSS-chip voor GPS vliegt de Bebop een vooraf geprogrammeerde route. parrot-bebop-drone-dozen-blauw-geel-rood-skycontroller

In de doos

• Ready to fly Parrot Bebop drone
• 2 accu’s • Oplader
• Micro USB-kabel
• Indoor propeller beschermer
• 4 extra propellers
• Montagehulpmiddel voor propellers
• Snelstartgids

Prijs

De Parrot Bebop drone is een goede opvolger van de Parrot AR.Drone en is verkrijgbaar in het blauw, geel en rood en kost 449 euro. Wil je daarnaast ook gebruik maken van de SkyController dan betaal je 899 euro voor een compleet pakket. In deze prijsklasse is de Parrot Bebop drone een goede drone voor zowel een beginnende als een meer ervaren drone piloot.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close