7.8
MerkParrot
TypeQuadcopter
Vliegtijd30 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Parrot Bebop 2 Power - Pack FPV

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 699,00 € 0.00 € 699.00Kopen
Conrad7.0 € 689,00 € 0.00 € 689.00Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 649,00 € 0.00 € 649.00Kopen

Informatie over Parrot Bebop 2 Power - Pack FPV

De Parrot Bebop 2 Power is een geupgrade versie van de Bebop 2 drone. De Power versie is voorzien van een krachtigere accu waardoor je ruim 5 minuten langer vliegt per batterij. Met een vliegtijd van 30 minuten vlieg je lekker lang en dankzij de HD camera maak je prachtige luchtopnames.

Parrot Bebop 2 Power

De Parrot Bebop 2 Power drone is een ready to fly drone. De drone is gemaakt om buitenshuis te vliegen. De Parrot Bebop 2 Power heeft vier armen en motoren. De drone is makkelijk te besturen en stijgt op met een druk op de knop en keert ook automatisch terug naar het vertrekpunt wanneer je dit wilt. De Parrot Bebop 2 Power heeft een robuust uiterlijk met een afwerking in mat en glanzend zwart.

Vliegmodi

Dankzij de handige slimme vliegmodi wordt het vliegen met de Parrot Bebop 2 Power een eitje. De drone kan op comando een object of persoon volgen en hierbij prachtige cinematische opnames maken. Met de functie Touch n Fly vliegt de drone met een druk op de knop naar de geselecteerde locatie. Ook beschikt de Parrot Bebop 2 Power over een handige Camera-man mode waarin je te gekke selfies en 360 graden panorama's kunt maken.

Selfie opties

Met de Parrot Bebop 2 Power heb je keuze uit vier verschillende selfie opties: Orbit, Tornado, Parabola en Boomerang.

Geo-fencing

Dankzij geo-fencing hoef je niet bang te zijn dat je op een locatie vliegt waar dit niet is toegestaan. De drone weet waar er gevlogen mag worden en zal dit ook communiceren in de applicatie.

Camera

De camera van de Parrot Bebop 2 Power maakt FullHD opnames met 30 beelden per seconde. Foto's worden gemaakt met 14 megapixels en worden opgeslagen in JPEG of Adobe DNG RAW. De camera wordt digitaal op 3-assen gestabiliseerd waardoor je strakke en stabiele opnames maakt. De lens is speciaal ontworpen en heeft een brede kijkhoek.

First Person View

De beelden die de camera opneemt bekijk je direct live op je smartphone of tablet. Daarnaast wordt de Parrot Bebop 2 Power Pack FPV standaard geleverd met de Cockpitglasses 2. Bevestig hierin je smartphone om First Person View (FPV) mee te kijken door de camera van de drone. Hierdoor krijg je het gevoel alsof je zelf aan boord bent van de drone.

Remote controller

De Parrot Bebop 2 Power is te besturen via je smartphone of tablet via de Freeflight Pro applicatie voor iOS en Android. De Parrot Bebop 2 Power Pack FPV wordt standaard geleverd met de Compact Skycontroller en geeft je een groter bereik. Met deze remote controller haal je een bereik van twee kilometer. De Compact Skycontroller is voorzien van een oplaadbare accu.

Accu en vliegtijd

De Parrot Bebop 2 Power heeft een vliegtijd van maar liefst 30 minuten. De accu heeft een capaciteit van 3350mAh. Een lege accu is eenvoudig te verwisselen waardoor je snel weer in de lucht bent.

Parrot Cockpitglasses 2

De Parrot Cockpitglasses 2 is een compacte FPV bril waarin je eenvoudig je smartphone bevestigd. De bril is geschikt voor toestellen met een schermafmeting tussen de 4,7" en 5,5". De Cockpitglasses 2 weegt slechts 209 gram.

Conclusie

De Parrot Bebop 2 Power is een compacte drone die je eenvoudig mee neemt op reis. De camera schiet beelden in een FullHD resolutie en dankzij de digitale stabilisatie zijn de opnames altijd van goede kwaliteit. De Bebop 2 Power heeft een lange vliegtijd waardoor je niet vaak een tussenstop hoeft te maken voor een accu wissel.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close