6.5
MerkParrot
TypeQuadcopter
Vliegtijd18 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 299,00 € 0.00 € 299.00Kopen
Bol.com7.5 € 374,95 € 0.00 € 374.95Kopen
TopRC.nl7.0 € 349,00 € 0.00 € 349.00Kopen

Informatie over Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition

Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition is de krachtige uitvoering van Parrot's AR.Drone 2.0. De Power Edition is niet alleen uitgerust met een verbeterde accu, standaard krijg je er ook een reserve accu bij! De Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition bedien je via een smartphone of tablet via de gratis Parrot AR.FreeFlight-app.

Kenmerken Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition

• 2 camera's: voor en onder
• 3 reserve set propellers in de kleuren: rood, blauw en oranje
• Verbeterd romp design
• Extra lange levensduur accu
• Standaard reserve accu meegeleverd
• Stabieler op hoge hoogtes parrot-ar-drone-2-0-power-edition-quadcopter-drone

Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition

In navolging van de AR.Drone 2.0 introduceerde Parrot de AR.Drone 2.0 Power Edition. Deze verbeterde versie van de AR.Drone 2.0 is uitgevoerd met een verbeterd romp design. De romp is volledig zwart gekleurd en de Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition wordt standaard geleverd met 3 kleuren propellers: rood, blauw en oranje. De Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition dankt zijn naam aan de belangrijkste verbetering ten opzichte van zijn voorganger; de Power Edition wordt standaard geleverd inclusief 2 vernieuwde oplaadbare accu's.

Extra Power

Niet alleen wordt iedere Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition standaard geleverd inclusief een extra accu, de accu is ook aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de reguliere 2.0 editie. Voorheen werd de AR.Drone 2.0 geleverd met één 1000mah accu, de Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition wordt standaard geleverd met twee 1500mah accu's. Iedere accu staat voor 18 minuten vliegplezier, wat betekent dat je met twee 1500mah accu's tot 36 minuten in de lucht bent! parrot-ar-drone-2-0-power-edition-red-blue-orange

Gekleurde propellers

Naast de zwarte set propellers, wordt de Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition standaard geleverd inclusief 3 extra gekleurde sets propellers (rood, blauw en oranje).

Verbeterd design

In navolging van de 2.0 editie is het design van de AR.Drone 2.0 Power Edition ook naar een hoger niveau getild. Zo is de vorm van de indoor romp (foam hull) aanzienlijk slanker en volledig uitgevoerd in de kleur zwart. Het vernieuwde uiterlijk van de Power Editie oogt een stuk stoerder en hierdoor lijkt de Power Edition minder op een gewoon stukje speelgoed.

Stabieler zweven

Het vernieuwde design van de indoor romp zorgt voor een betere stabiliteit in de lucht. De Power Edition zweeft nog stabieler op hoge hoogtes in vergelijking tot zijn voorganger.

Eenvoudige bediening

De Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition is uitgerust met een Absolute Control piloting modus. Deze modus maakt besturing - met name voor beginners - nog eenvoudiger. Deze modus zorgt ervoor dat de drone tijdens besturing uitgaat van zijn positie ten opzichte van de bestuurder. Dankzij deze modus wordt besturing van de AR.Drone 2.0 Power Edition echt kinderspel.

360 degrees flip

De AR.Drone 2.0 Power Edition is een ware acrobaat in de lucht. Zo kan de AR.Drone 2.0 Power Edition een 360 graden kanteling maken in de lucht; dit maakt vliegen nog sensationeler. parrot-ar-drone-2-0-power-edition-indoor-outdoor-hull

Binnen- en buiten romp

De Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition is geschikt voor binnen- en buitengebruik en wordt standaard geleverd inclusief een romp (hull) voor gebruik binnenshuis en een romp (hull) voor gebruik buiten. Binnen gebruik je de romp met foam-bescherming, buiten de romp zonder foam-bescherming.

Gewicht

De Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition weegt 420 gram (inclusief indoor romp met foam bescherming) en 390 gram (inclusief outdoor romp). parrot-ar-drone-2-0-power-edition-accu

Accu

Parrot's AR.Drone 2.0 Power Edition is uitgerust met een krachtige 1500mah Li-Po accu. Het opladen van de accu duurt ongeveer 80-90 minuten. Een volle accu resulteert in maximaal 18 minuten vliegplezier. Het vervangen van de accu is zeer eenvoudig. Binnen no-time is de AR.Drone 2.0 weer in de lucht. Aangezien de Power Edition standaard wordt geleverd met twee 1500mah accu's, betekent dit minimaal 30 minuten vliegplezier per sessie.

Motoren

De AR.Drone 2.0 Power Edition is uitgerust met 4 borstelloze inrunner motoren (14.5W / 288.500 RPM). Het voorgeprogrammeerde flight system en de uniek ontworpen propellers zorgen voor zeer efficiënt motorverbruik. De Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition heeft een maximale snelheid van 5 m/s.

Elektronica

De AR.Drone 2.0 Power Edition is uitgerust met een 1GHz 32 bit ARM Cortex A8 processor en heeft een intern geheugen van 1GB DDR2 RAM (200MHz). Parrot's sublieme on-board technologie resulteert in uiterste precisie en automatische stabilisatie features. parrot-ar-drone-2-0-power-edition-smartphone-app

Afstandsbediening

De AR.Drone 2.0 Power Edition bedien je via een smartphone of tablet middels de gratis AR.FreeFlight-app. Via de AR.FreeFlight-app heb je volledige controle over de quadcopter en kun je switchen tussen de twee camera's.

WiFi verbinding

Parrot geniet zeer veel bekendheid omwille van haar Bluetooth technologie, denk aan de bekende Parrot carkits. Helaas is de Bluetooth technologie niet toepasbaar op het gebied van drones, maar verloopt besturing via een WiFi-verbinding. De Parrot AR.Drone 2.0 creëert een eigen WiFi-netwerk waardoor verbinding met smartphone of tablet mogelijk is.

Buiten bereik?

Vliegt de Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition buiten het bereik van het WiFi-netwerk? Geen probleem! Indien de WiFi-verbinding weg valt zal de AR.Drone stil blijven hangen om vervolgens de landing in te gaan zetten.

AR.FreeFlight

De AR.FreeFlight-app is voorzien van een nieuw user-friendly interface. Via de applicatie kun je opnames maken, vluchtgegevens raadplegen en opnames direct uploaden naar diverse sociale media netwerken.

Take Off-button

De AR.FreeFlight-app is uitgerust met een 'Take Off'-button. Via een druk op de knop zal de Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition opstijgen en het luchtruim betreden.

Landing-button

De AR.FreeFlight-app heeft ook een 'Landing'-button. Via deze button zal de Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition de landing in gaan zetten.

Noodstop-button

De AR.FreeFlight-app beschikt over een 'Emergency'-button die gebruikt kan worden in geval van nood; denk bijvoorbeeld aan een botsing. Deze noodstop-button schakelt alle motoren en elektronica uit waardoor de drone naar beneden zal vallen en hierdoor zo min mogelijk schade aan zijn omgeving aan zal brengen. parrot-ar-drone-2-0-power-edition-remote-control-afstandsbediening

Andere afstandsbediening aansluiten

Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition is zeer makkelijk te koppelen met andere afstandsbedieningen. Naast alle Android en iOS apparaten, ondersteunt de Parrot AR.Drone 2.0 ook NVIDIA Shield console, Epson Moverio display, Myo armband, Google Glass, Carl Zeiss cinemizer OLED video glasses, EPSON BT-200 glasses en Windows 8.

Camera

Parrot AR.Drone 2.0 is uitgerust met 2 camera's: één 720p HD camera voor en één camera onder.

Video

De camera voor filmt in HD kwaliteit (720P 30fps). Via deze camera heb je hetzelfde zicht als een piloot zou hebben tijdens een vlucht. De camera heeft een wijde kijkhoek van 92°. Via de camera aan de onderkant van het toestel kun je alles waarnemen en registreren wat er onder de AR.Drone 2.0 Power Edition plaats vindt. Via de AR.FreeFlight-app schakel je eenvoudig tussen beide camera's.

Foto's

Tijdens de vlucht kun je ook foto's maken. Via de AR.FreeFlight-app kun je op ieder gewenst moment een foto maken. De foto's worden opgeslagen in JPG-bestandsformaat (720p).

Opslag

De beelden van de Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition kunnen via het WiFi-netwerk 'on-the-fly' opgeslagen worden op het geheugen van je smartphone of tablet. Ook beschikt de AR.Drone 2.0 Power Edition over een high-speed USB 2.0 poort waardoor ook een USB-stick kan functioneren als opslagmiddel.

GPS

Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition is standaard niet uitgerust met GPS-functies. Het is wel mogelijk om de Parrot AR.Drone 2.0 uit te breiden met een GPS Flight Recorder. Deze GPS Flight Recorder is eenvoudig op de AR.Drone 2.0 Power Edition aan te sluiten via de USB 2.0 poort. De adviesprijs van Parrot's GPS Flight Recorder bedraagt 100 euro. parrot-ar-drone-2-0-power-edition-quadcopter-verpakking-doos

Verpakking Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition

Let op: er zijn meerdere verpakkingen in omloop van de Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition - Rood, blauw en oranje - maar de inhoud van de verschillende verpakkingen is exact hetzelfde.

Volledig vliegkaar

Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition is volledig vliegklaar bij aankoop. Download de gratis app, koppel je device en 'You're ready for takeoff!'.

Wat zit er in de doos?

• Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition quadcopter
• Outdoor romp
• Indoor romp
• 2 x Oplaadbare accu 1500 mAh
• Acculader
• 3 reserve sets propellers in verschillende kleuren
• Circlip Removal Tool om propellers te wisselen
• Gebruiksaanwijzing in verschillende talen

Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition Video's

Conclusie

De Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition doet zijn naam eer aan! Het uithoudingsvermogen van de verbeterde 1500mah batterij is absoluut een verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Het feit dat een tweede accu standaard door Parrot geleverd wordt is helemaal uitstekend. Een reserve-accu is namelijk onmisbaar bij aankoop van een drone. Vergeet de reguliere AR.Drone 2.0, ga voor de AR.Drone 2.0 Power Edition!

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close