6.3
MerkParrot
TypeQuadcopter
Vliegtijd12 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.3(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Wehkamp6.0 € 340,95 € 5.95 € 335.00Kopen

Informatie over Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition

Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition is een quadcopter met 2 camera's. De inventieve GPS Flight Recorder brengt de AR.Drone 2.0 naar een hoger niveau. Net zoals voorgaande versies, bedien je de Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition ook via smartphone of tablet middels de gratis te downloaden iOS en Android AR.FreeFlight-app.

Kenmerken Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition

• Stoere camouflage look • Standaard geleverd inclusief GPS Flight Recorder • Selecteer bestemming op kaart • Return to Home-functie • Vliegtijd van 12 minuten • 4GB build-in flash memory parrot-ar-drone-2-0-gps-edition-quadcopter-drone

Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition

Na de AR.Drone 2.0, AR.Drone 2.0 Power Edition en AR.Drone 2.0 Elite Edition is het nu tijd voor de vierde variant in de AR.Drone-serie: Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition.

GPS Flight Recorder

De Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition wordt standaard geleverd inclusief GPS Flight Recorder. Deze unieke accessoire is een echte toevoeging voor de AR.Drone 2.0 en registreert meer dan 350 verschillende vluchtgegevens. De flight recorder is de zwarte doos van de AR.Drone GPS Edition.

Selecteer bestemming op de kaart

Door de GPS Flight Recorder weet de AR.Drone 2.0 GPS Edition precies waar hij zich bevindt. Dit biedt talloze leuke toevoegingen aan de AR.Drone 2.0. Zo kun je met de AR.Drone 2.0 GPS Edition simpelweg een bestemming op de kaart selecteren waar de drone naartoe moet vliegen. Ook kan de AR.Drone 2.0 GPS Edition op verzoek van de piloot automatisch terugkeren naar het vertrekpunt. parrot-ar-drone-2-0-gps-edition-flight-recorder

Verbetering in stabilisatie

Dankzij de hulp van de Flight Recorder GPS sensoren zweeft de AR.Drone 2.0 GPS Edition nog stabieler tijdens vliegen op hoogte.

Data registratie

De GPS Flight Recorder registratie meer dan 350 verschillende vluchtgegevens van iedere vlucht. De Flight Recorder beschikt over 4 GB flash geheugen die alle data opslaat. Dankzij deze gegevens heb je inzicht in ieder detail van de vlucht en is het ook mogelijk je vluchten terug te kijken in 3D-weergave.

Camouflage look

Net zoals de AR.Drone 2.0 Elite Edition is de GPS Edition uitgevoerd in een stoere camouflage look. Het design van van de quadcopter en indoor romp zijn identiek aan zijn voorgangers.

Eenvoudige bediening

Ook de Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition is uitgerust met een Absolute Control piloting modus. Deze functie zorgt ervoor dat de drone tijdens besturing uitgaat van zijn positie ten opzichte van de bestuurder. Dankzij de functie wordt de besturing van de AR.Drone 2.0 nog eenvoudiger; zelfs kinderen hebben na even oefenen de AR.Drone 2.0 onder controle.

360 graden kanteling

De AR.Drone 2.0 is een ware acrobaat in de lucht. Ook de GPS editie van de AR.Drone 2.0 kan een spectaculaire 360 graden kanteling maken in de lucht. parrot-ar-drone-2-0-gps-edition-outdoor-indoor-hull

Binnen- en buiten romp

De AR.Drone 2.0 GPS Editie kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Iedere AR.Drone 2.0 wordt standaard geleverd inclusief een romp voor gebruik binnenshuis en een romp voor gebruik buiten.

Binnen romp

Wanneer je binnen speelt met de AR.Drone 2.0 gebruik je de romp met foam-bescherming. Door deze foam bescherming worden alle helikopters beschermd bij een eventuele crash tegen de muur, lamp of één van je huisgenoten.

Buiten romp

Voor gebruik in de buitenlucht gebruik je de romp zonder foam-bescherming. Door gebruik van de romp zonder foam bescherming is de quadcopter nog wendbaarder. Het uitvoeren van een 360 flip is met de buiten romp een koud kunstje!

Gewicht

De Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition weegt 450 gram (inclusief indoor romp en GPS flight recorder) en 420 gram (inclusief outdoor romp en GPS flight recorder). parrot-ar-drone-2-0-gps-edition-motoren

Motoren

De AR.Drone 2.0 GPS Edition is uitgerust met 4 borstelloze inrunner motoren (14.5W / 288.500 RPM). Het voorgeprogrammeerde flight system en de uniek ontworpen propellers zorgen voor zeer efficiënt motorverbruik. De Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition heeft een maximale snelheid van 5 m/s.

Elektronica

De on-board technologie van Parrot's AR.Drone 2.0 GPS Edition bestaat uit een 1GHz 32 bit ARM Cortex A8 processor en intern geheugen van 1GB DDR2 RAM (200MHz). De verbeterde on-board technologie resulteert in uiterste precisie en automatische stabilisatie features.

Accu

Parrot's AR.Drone 2.0 GPS Edition is uitgerust met een krachtige Li-Po accu. Het opladen van de accu duurt ongeveer 60-90 minuten. Een volle accu resulteert in ongeveer 12 minuten vliegplezier. Het vervangen van de accu is zeer eenvoudig. parrot-ar-drone-2-0-gps-edition-app

Afstandsbediening

Alle Parrot drones bedien je eenvoudig via een smartphone of tablet middels de gratis te downloaden AR.FreeFlight-app. Via de AR.FreeFlight-app heb je volledige controle over de drone en kun je switchen tussen de twee camera's. Op het scherm van je smartphone of tablet kun je de vlucht in 'Real Person View' meekijken.

WiFi verbinding

Doordat de Parrot AR.Drone een eigen WiFi-netwerk creëert is verbinding met smartphone of tablet mogelijk. Het bereik van het WiFi-netwerk bedraagt 50 meter.

Geen bereik?

Vliegt de Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition buiten het bereik van het WiFi-netwerk? Geen probleem! Indien de WiFi-verbinding weg valt zal de AR.Drone stil blijven hangen om vervolgens de landing in te gaan zetten.

AR.FreeFlight

De AR.FreeFlight-app is voorzien van een nieuw user-friendly interface. Via de applicatie kun je opnames maken, vluchtgegevens raadplegen en zelfs uw opnames direct uploaden naar diverse sociale media netwerken terwijl je AR.Drone nog in de lucht is! parrot-ar-drone-2-0-gps-edition-remote-control

Andere afstandsbediening?

Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition is zeer makkelijk te koppelen met andere apparaten. Naast alle Android en iOS apparaten, ondersteunt de Parrot AR.Drone 2.0 ook NVIDIA Shield console, Epson Moverio display, Myo armband, Google Glass, Carl Zeiss cinemizer OLED video glasses, EPSON BT-200 glasses en Windows 8. parrot-ar-drone-2-0-gps-edition-camera

Camera

Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition is uitgerust met 2 camera's: één camera voor en één camera onder. Via de AR.FreeFlight-app schakel je eenvoudig tussen beide camera's.

Video

De camera filmt in HD-kwaliteit (720P/30fps). De camera heeft een wijde kijkhoek van 92°.

Foto's

Tijdens de vlucht kun je ook foto's maken via de AR.FreeFlight-app. De foto's worden opgeslagen in JPG-bestandsformaat (720p).

Opslag

De beelden van de Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition kunnen via het WiFi-netwerk draadloos opgeslagen worden op je smartphone of tablet. Ook kan de GPS Flight Recorder functioneren als opslagmiddel. De standaard meegeleverde GPS flight recorder beschikt namelijk over een build-in flash geheugen van 4GB. Ook kun je in plaats van de Flight Recorder een USB-memorystick installeren via de high-speed USB 2.0 poort.

Volledig vliegklaar

Parrot AR.Drone 2.0 is volledig vliegklaar na aankoop. Download de gratis app, koppel je device en 'You're ready for takeoff'.

Wat zit er in de doos?

• Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition quadcopter • Outdoor romp • Indoor romp • Oplaadbare accu • Acculader • Reserve propellers • Gebruiksaanwijzing in verschillende talen

Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition Video's

Conclusie

De vierde variant in de AR.Drone 2.0-serie is wat ons betreft de beste! De GPS Flight Recorder is een leuke en onmisbare toevoeging voor je AR.Drone 2.0! We hadden ook graag nog verbetering in de accu gezien, maar je kunt helaas niet alles hebben... Al met al is de Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition een ultiem stukje speelgoed van hoog niveau. Een uitstekende keuze voor ieder die nooit eerder een drone heeft gekocht en zijn piloot kwaliteiten op de proef wil stellen.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close