6.4
MerkParrot
TypeQuadcopter
Vliegtijd12 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.4(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 199,00 € 0.00 € 199.00Kopen
Bol.com7.5 € 320,95 € 0.00 € 320.95Kopen
Alternate7.0 € 299,00 € 0.00 € 299.00Kopen
TopRC.nl7.0 € 299,00 € 0.00 € 299.00Kopen
Wehkamp6.0 € 305,94 € 5.95 € 299.99Kopen

Informatie over Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition is een quadcopter voorzien van 2 camera's, waaronder een 720p HD-camera. De AR.Drone 2.0 Elite Edition creëert een eigen WiFi-netwerk waardoor besturing via smartphone en tablet mogelijk is. De Elite Edition is verkrijgbaar in 3 stoere camouflage uitvoeringen_ Jungle, Sand & Snow.

Kenmerken Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition

• 2 camera's: voor en onder
• Verkrijgbaar in 3 stoere uitvoeringen
• Verbeterd romp design
• Extra lange levensduur batterij
• Stabieler op hoge hoogtes parrot-ar-drone-2-0-elite-edition-quadcopter

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition

Na de reguliere AR.Drone 2.0 en de AR.Drone 2.0 Power Edition, is het nu tijd voor Parrot's AR.Drone 2.0 Elite Edition. Het grote verschil met zijn voorgangers is het uiterlijke vertoon van de Elite Edition. Deze vernieuwde Parrot drone is verkrijgbaar in 3 stoere camouflage uitvoeringen_ Jungle, Sand en Snow.

Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. Het enige verschil tussen de uitvoeringen is het uiterlijk. Alle hardware en functies zijn identiek voor alle uitvoeringen.
• Jungle
• Sand
• Snowparrot-ar-drone-2-0-elite-edition-jungle

Jungle

De Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Jungle is de klassieke camouflage uitvoering met tinten kaki en bruin. parrot-ar-drone-2-0-elite-edition-sand

Sand

Het uiterlijk van de Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand is een combinatie van bruin, beige en zwart. De drone die feilloos opgaat in de duinen. parrot-ar-drone-2-0-elite-edition-snow

Snow

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Snow komt in een camouflage-mix van wit, grijs en zwart.

Bijpassend propellers

Ieder model wordt standaard geleverd met 2 reserve sets propellers. De kleuren van de reserve sets zijn afhankelijk per model.

Verbeterd design

Het design van AR.Drone 2.0 Elite Edition is identiek aan het design van AR.Drone 2.0 Power Edition. In vergelijking met de eerste AR.Drone 2.0 is het design van de Elite en Power Edition aanzienlijk verbeterd. Zo is de vorm van de indoor romp (foam hull) een stuk slanker en oogt hierdoor een stuk stoerder. Met name de Elite Edition maakt het uiterlijk vertoon van dit stukje speelgoed erg 'badass'.

Stabieler zweven

In vergelijking met de eerste editie van de AR.Drone 2.0 beschikt de AR.Drone 2.0 Elite Edition over een aanzienlijk betere stabiliteit in de lucht. De Elite Edition zweeft nog stabieler op hoge hoogtes in vergelijking tot de reguliere AR.Drone 2.0.

Eenvoudige bediening

De Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition is ook uitgerust met een Absolute Control piloting-modus. Deze modus maakt besturing - met name voor beginners - nog eenvoudiger. Deze modus zorgt ervoor dat de drone tijdens besturing uitgaat van zijn positie ten opzichte van de bestuurder. Dankzij deze modus is besturing van de AR.Drone 2.0 Elite Edition echt een eitje.

360 degrees flip

Ook de Elite Edition kan de nodige kunsten in de lucht. Zo maakt de AR.Drone 2.0 Elite Edition zonder problemen een 360 graden kanteling maken in de lucht; deze flip oogt zeer sensationeel! parrot-ar-drone-2-0-elite-edition-outdoor-indoor-hull

Indoor en outdoor hull

De Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition kun je zowel binnen en als buiten gebruiken en iedere uitvoering wordt standaard geleverd inclusief een romp (hull) voor binnen en een romp (hull) voor buiten.

Indoor hull

Voor gebruik binnenshuis gebruik je de romp met foam-bescherming. Door deze foam bescherming worden de helikopters beschermd bij een eventuele crash tegen de muur.

Outdoor hull

Voor gebruik buiten gebruik je de de romp zonder foam-bescherming. Door gebruik van de romp zonder foam bescherming is de quadcopter nog wendbaarder.

Gewicht

De Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition weegt 420 gram (inclusief indoor romp met foam bescherming) en 390 gram (inclusief outdoor romp).

Motoren

De AR.Drone 2.0 Elite Edition is uitgerust met 4 borstelloze inrunner motoren (14.5W / 288.500 RPM). Het voorgeprogrammeerde flight system en de uniek ontworpen propellers zorgen voor zeer efficiënt motorverbruik. De Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition heeft een maximale snelheid van 5 m/s. parrot-ar-drone-2-0-elite-edition-vliegtijd-accu

Accu

De motoren worden aangedreven door een oplaadbare accu. Parrot's AR.Drone 2.0 Elite Edition is uitgerust met een 1000mah Li-Po accu. Het opladen van de accu duurt ongeveer 60-90 minuten. Een volle accu resulteert in zo'n 12 minuten vliegplezier. Het vervangen van de accu is zeer eenvoudig; binnen no-time is de AR.Drone 2.0 Elite Edition weer in de lucht!

On-board technologie

De AR.Drone 2.0 Elite Edition is uitgerust met een 1GHz 32 bit ARM Cortex A8 processor en heeft een intern geheugen van 1GB DDR2 RAM (200MHz). Parrot's ingenieuze on-board technologie resulteert in uiterste precisie en automatische stabilisatie features. parrot-ar-drone-2-0-elite-edition-smartphone-app

Afstandsbediening

De AR.Drone 2.0 Elite Edition bedien je via een smartphone of tablet middels de gratis te downloaden AR.FreeFlight-app. Via de AR.FreeFlight-app heb je volledige controle over de drone en kun je schakelen tussen de twee camera's (voor- en onder).

WiFi verbinding

De verbinding tussen smartphone/tablet en de AR.Drone 2.0 Elite Edition verloopt via een WiFi-verbinding. De Parrot AR.Drone 2.0 creëert een eigen WiFi-netwerk waardoor besturing met smartphone of tablet mogelijk is. De maximale afstand tussen zender en ontvanger bedraagt 50 meter; dit betekent dat de AR.Drone 2.0 binnen een bereik van 50 meter moet blijven.

Buiten bereik?

Vliegt de Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition buiten het bereik van het WiFi-netwerk? Geen nood! Zodra de WiFi-verbinding weg valt zal de AR.Drone stil blijven hangen om vervolgens de landing in te gaan zetten. parrot-ar-drone-2-0-elite-edition-smartphone-app-2

AR.FreeFlight

De AR.FreeFlight-app is voorzien van een nieuw user-friendly interface. De applicatie stelt je in staat om opnames maken, vluchtgegevens raadplegen en opnames direct uploaden naar diverse sociale media netwerken. Ook kun je via de AR.FreeFlight verschillende Augmented Reality games spelen; zowel alleen als met tegenstanders.

Take Off-button

De AR.FreeFlight-app is uitgerust met een 'Take Off'-button. Via een druk op de knop zal de Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition opstijgen en het luchtruim betreden.

Landing-button

De AR.FreeFlight-app heeft ook een 'Landing'-button. Via deze button zal de Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition de landing in gaan zetten.

Noodstop-button

De AR.FreeFlight-app beschikt over een 'Emergency'-button die de piloot kan gebruiken in geval van nood; denk bijvoorbeeld aan een botsing. Deze noodstop-button schakelt alle motoren en elektronica uit waardoor de drone naar beneden zal vallen en hierdoor zo min mogelijk schade aan zijn omgeving aan zal brengen. parrot-ar-drone-2-0-elite-edition-remote-control

Andere afstandsbediening aansluiten

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition is zeer makkelijk te koppelen met andere afstandsbedieningen en apparaten. Naast alle Android en iOS apparaten, ondersteunt de Parrot AR.Drone 2.0 ook NVIDIA Shield console, Epson Moverio display, Myo armband, Google Glass, Carl Zeiss cinemizer OLED video glasses, EPSON BT-200 glasses en Windows 8. parrot-ar-drone-2-0-elite-edition-hd-camera

Camera

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition is uitgerust met 2 camera's: één 720p HD camera voor en één camera onder.

Video

De camera voor filmt in HD-kwaliteit (720P 30fps). Via deze camera heb dezelfde view als een piloot tijdens de vlucht. De camera heeft een wijde kijkhoek van 92°. Via de camera aan de onderkant van het toestel kun je alles waarnemen wat er onder de AR.Drone 2.0 ELite Edition plaats vindt. Via de AR.FreeFlight-app schakel je eenvoudig tussen beide camera's.

Foto's

Tijdens de vlucht kun je ook foto's maken. Via de AR.FreeFlight-app kun je op ieder gewenst moment een foto maken. De foto's worden opgeslagen in JPG-bestandsformaat (720p).

Opslag

De beelden van de Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition kunnen via het WiFi-netwerk direct opgeslagen worden op je smartphone of tablet. Ook beschikt de AR.Drone 2.0 Elite Edition over een high-speed USB 2.0 poort waardoor de opnames ook direct op een USB-stick kunnen worden opgeslagen.

GPS

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition is standaard niet uitgerust met GPS-functies. Het is wel mogelijk om de Parrot AR.Drone 2.0 uit te breiden met een GPS Flight Recorder. Deze GPS Flight Recorder is eenvoudig op de AR.Drone 2.0 Elite Edition aan te sluiten via de USB 2.0 poort. De adviesprijs van Parrot's GPS Flight Recorder bedraagt 100 euro.

Volledig vliegkaar

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition is volledig vliegklaar bij aankoop. Download de gratis app, koppel je device en de AR.Drone is klaar om te gaan! parrot-ar-drone-2-0-elite-edition-verpakking

Wat zit er in de doos?

• Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition quadcopter
• Outdoor romp
• Indoor romp
• Oplaadbare 1000mah accu
• Acculader
• 2 reserve sets propellers in bijpassende kleuren
• Gebruiksaanwijzing in verschillende talen

Video's

Conclusie

Met het oog op de decembermaand en een poging om het product 'fresh' te houden, bracht Parrot de Elite Edition van haar AR.Drone 2.0 uit. Ondanks het feit dat wij nog steeds de voorkeur geven aan de voorgaande Power Edition, is de Parrot's AR.Drone 2.0 Elite Edition een leuke toevoeging voor haar AR.Drone 2.0 serie. Met name voor beginners in de wereld van drones en luchtfotografie is de Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition een aangename en betaalbare kennismaking!

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close