6.2
MerkParrot
TypeQuadcopter
Vliegtijd12 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.2(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Parrot AR.Drone 2.0

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Parrot AR.Drone 2.0

Parrot AR.Drone 2.0 is een zeer complete quadcopter voor recreatief gebruik. De Parrot AR.Drone 2.0 is de opvolger van de Parrot AR.Drone en is op talloze vlakken verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De Parrot AR.Drone 2.0 is geschikt voor binnen- en buitengebruik en wordt standaard geleverd inclusief indoor- en outdoor romp (hull).

Kenmerken Parrot AR.Drone 2.0

• Voorzien van 2 camera's
• Besturing drone en camera via smartphone of tablet
• Verbeterde vliegprestaties
• Standaard geleverd met indoor- en outdoor romp parrot-ar-drone-2-0-classic-quadcopter-drone

Parrot AR.Drone 2.0

Parrot AR.Drone 2.0 is de tweede versie in de AR.Drone-serie van Parrot. De Parrot AR.Drone 2.0 quadcopter is te besturen via smartphone of tablet middels de gratis AR.FreeFlight-app. AR.Drone 2.0 is uitgerust met 2 camera's: voor en onder. Via de AR.FreeFlight-app kun je eenvoudig switchen tussen beide camera's. In vergelijking met zijn voorganger beschikt de AR.Drone 2.0 over een verbeterd flight-system en dus stabieler zweven.

Verbeterd design

Alle afzonderlijke onderdelen van de Parrot AR.Drone 2.0 zijn aanzienlijk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Het frame van de AR.Drone 2.0 bestaat uit ultra licht carbon-fiber buizen en heeft een robuuste construstie. Crashes van niet al te grote hoogte overleefde de Parrot AR.Drone 2.0 met gemak, althans tijdens onze testvluchten wel. Mocht één van de onderdelen toch sneuvelen van de AR.Drone 2.0, dan is de drone volledig te repareren. Alle losse onderdelen zijn afzonderlijk verkrijgbaar bij diverse online drones winkels.

Eenvoudige bediening

De Parrot AR.Drone 2.0 is uitgerust met een Intelligent Orientation Control-functie (IOC). Deze IOC-functie zorgt ervoor dat de drone tijdens besturing uitgaat van zijn positie ten opzichte van de bestuurder. Dankzij de IOC-functie wordt de besturing van de AR.Drone 2.0 nog eenvoudiger wat simpelweg resulteert in nog betere vliegprestaties en dus betere opnames.

360 degrees flip

In tegenstelling tot zijn voorganger kan de AR.Drone 2.0 ook de nodige kunsten in de lucht. Zo kan de AR.Drone 2.0 een 360 graden kanteling maken in de lucht; dit maakt vliegen met een AR.Drone 2.0 nu nog sensationeler.

Binnen- en buiten romp

De AR.Drone 2.0 is geschikt voor binnen- en buitengebruik en wordt standaard geleverd inclusief een romp (hull) voor gebruik binnenshuis en een romp (hull) voor gebruik in de buitenlucht. Binnen gebruik je de romp met foam-bescherming, buiten de romp zonder foam-bescherming. De foam-bescherming beschermt de helikopters bij een eventuele crash tegen de muur. parrot-ar-drone-2-0-classic-indoor-outdoor-hull

Gewicht

De Parrot AR.Drone 2.0 weegt 420 gram (inclusief indoor romp) en 380 gram (inclusief outdoor romp).

Motoren

De AR.Drone 2.0 is uitgerust met 4 borstelloze inrunner motoren (14.5W / 288.500 RPM). Het voorgeprogrammeerde flight system en de uniek ontworpen propellers zorgen voor zeer efficiënt motorverbruik. De Parrot AR.Drone 2.0 heeft een maximale snelheid van 5 m/s.

Elektronica

De on-board technologie van Parrot's AR.Drone 2.0 is ook aanzienlijk verbeterd in vergelijking tot zijn voorganger. De drone is uitgerust met een 1GHz 32 bit ARM Cortex A8 processor, draait op Linux 2.6.32 en heeft een intern geheugen van 1GB DDR2 RAM (200MHz). De verbeterde on-board technologie resulteert in uiterste precisie en automatische stabilisatie features.

Accu

Parrot's AR.Drone 2.0 is uitgerust met een krachtige Li-Po accu. Het opladen van de accu duurt ongeveer 60-90 minuten. Een volle accu resulteert in ongeveer 10 tot 15 minuten vliegplezier. Het vervangen van de accu is zeer eenvoudig. Binnen no-time is de AR.Drone 2.0 weer in de lucht!

Volledig vliegkaar

Parrot AR.Drone 2.0 is volledig vliegklaar bij aankoop. Download de gratis app, koppel je device en 'You're ready to go!'. parrot-ar-drone-2-0-classic-smartphone-app

Afstandsbediening

De AR.Drone 2.0 bedien je via een smartphone of tablet middels de gratis te downloaden AR.FreeFlight-app. Via de AR.FreeFlight-app heb je volledige controle over de drone en kun je switchen tussen de twee camera's.

WiFi verbinding

De Parrot AR.Drone 2.0 creëert een eigen WiFi-netwerk waardoor verbinding met smartphone of tablet mogelijk is.

Buiten bereik?

Vliegt de Parrot AR.Drone 2.0 buiten het bereik van het WiFi-netwerk? Geen probleem! Indien de WiFi-verbinding weg valt zal de AR.Drone stil blijven hangen om vervolgens de landing in te gaan zetten. parrot-ar-drone-2-0-classic-smartphone-ipad-tablet-app

AR.FreeFlight

De AR.FreeFlight-app is voorzien van een nieuw user-friendly interface. Via de applicatie kun je opnames maken, vluchtgegevens raadplegen en opnames direct uploaden naar diverse sociale media netwerken.

Take Off-button

De AR.FreeFlight-app is uitgerust met een 'Take Off'-button. Via een druk op de knop zal de Parrot AR.Drone 2.0 opstijgen en het luchtruim betreden.

Noodstop-button

De AR.FreeFlight-app beschikt over een 'Emergency'-button die gebruikt kan worden in geval van nood; denk bijvoorbeeld aan een botsing. Deze noodstop-button schakelt alle motoren en elektronica uit waardoor de drone naar beneden zal vallen en hierdoor zo min mogelijk schade aan zijn omgeving aanbrengt. parrot-ar-drone-2-0-classic-remote-control

Andere afstandsbediening aansluiten

Parrot AR.Drone 2.0 is zeer compatible met andere apparaten. Naast alle Android en iOS apparaten, ondersteunt de Parrot AR.Drone 2.0 ook NVIDIA Shield console, Epson Moverio display, Myo armband, Google Glass, Carl Zeiss cinemizer OLED video glasses, EPSON BT-200 glasses en Windows 8.

Camera

Parrot AR.Drone 2.0 is uitgerust met 2 camera's: één camera voor en één camera onder. Via de app schakel je eenvoudig tussen beide camera's.

Video

De camera filmt in HD kwaliteit (720P 30fps). De AR.FreeFlight heeft een 'Record'-button waardoor je exact kunt bepalen wanneer jouw video begint en eindigt. De camera heeft een wijde kijkhoek van 92°.

Foto's

Tijdens de vlucht kun je ook foto's maken. De foto's worden opgeslagen in JPG-bestandsformaat (720p). parrot-ar-drone-2-0-classic-opslag-memory

Opslag

De beelden van de Parrot AR.Drone 2.0 kunnen via het WiFi-netwerk 'on-the-fly' opgeslagen worden op je smartphone of tablet. Ook beschikt de AR.Drone 2.0 over een high-speed USB 2.0 poort waardoor ook een USB-stick kan functioneren als opslagmiddel.

GPS

Parrot AR.Drone 2.0 is standaard niet uitgerust met GPS-functies. Het is wel mogelijk om de Parrot AR.Drone 2.0 uit te breiden met een GPS Flight Recorder. Deze GPS Flight Recorder is eenvoudig op de AR.Drone 2.0 aan te sluiten via de USB 2.0 poort.

Wat zit er in de doos?

• AR.Drone 2.0
• Outdoor romp
• Indoor romp
• Oplaadbare accu 1000 mAh
• Acculader
• Propellers

Parrot AR.Drone 2.0 Video's

Conclusie

Met de AR.Drone 2.0 is het Parrot gelukt om een zeer complete en gebruiksvriendelijke videocamera drone op de markt te brengen voor een uiterst scherpe prijs. De Parrot AR.Drone 2.0 is een uitstekende keuze voor iedereen die wilt beginnen met drones en luchtopnames. Het enige minpuntje wat we ondervonden tijdens onze testvluchten is dat het scherm van de iPad slecht zichtbaar was op een zonnige dag.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close