6.5
MerkONAGOfly
TypeQuadcopter
Vliegtijd15 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor ONAGOfly The Smart Nano Drone

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 249,00 € 0.00 € 249.00Kopen

Informatie over ONAGOfly The Smart Nano Drone

De ONAGOfly: slimme nano drone is een kleine drone die beschikt over een 360 graden ontwijksysteem. De quadcopter wordt ready to fly geleverd en wordt bestuurd vanaf je smartphone.

Vliegen

De ONAGOfly drone is makkelijk te vliegen door een aantal veiligheidssystemen. Zo beschikt de drone over een auto-follow functie in combinatie met een 360 graden ontwijksysteem. Hierdoor ziet hij objecten en ontwijkt deze terwijl hij jou volgt. Daarnaast stijgt en landt de drone automatisch met een druk op de knop.

Transport

De drone is met zijn 140 gram zeer licht van gewicht en is daarom ook makkelijk mee te nemen. De fabrikant ONAGOfly heeft ook een speciale mini koffer geproduceerd waardoor je de drone veilig op kunt bergen in je tas.

Vliegtijd

De ONAGOfly smart nano drone beschikt over een 800 mAh accu waarmee je zo'n 15 minuten mee kan vliegen. Het enige nadeel van de drone is dat de accu niet vervangbaar is en je dus bent gevonden aan één accu. Wanneer de accu leeg is duurt het dus even voor je weer de lucht in kan.

Besturing

De ONAGOfly drone is gemakkelijk te besturen via je eigen Android of iOS smartphone. Het beeld van de camera is direct te zien op het beeld van je smartphone. Met de Tilt Control Mode geef je door middel van bewegingen van je telefoon je de drone richting.

Camera

De camera van de ONAGOfly drone is vergelijkbaar met die van de iPhone 6s. Er zit een 15 megapixels camera van Sony in. Hiermee film je in 1080p HD resolutie. De drone is voorzien van 'smile recognition' software waardoor hij gezichten herkent en weet wanneer er gelachen wordt. De gemaakt beelden worden opgeslagen op een MicroSD kaart of rechtstreeks op je telefoon geheugen.

Conclusie

Met de ONAGOfly Smart Nano Drone heb je een leuke ready to fly quadcopter die je gemakkelijk mee neemt. Het ontwijksysteem zorgt ervoor dat de drone niet crasht. Voor de ONAGOfly drone betaal je ongeveer 299 euro. Voor 100 euro meer heb je de PRO set inclusief draagkoffer, extra propellers en een FPV bril.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close