6.6
MerkNine Eagles
TypeQuadcopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.6(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Nine Eagles Galaxy Visitor 3

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Nine Eagles Galaxy Visitor 3

De Nine Eagles Galaxy Visitor 3 is een betaalbare quadcopter met een aantal technische functies die je bij een duurdere drone verwacht. De Galaxy Visitor 3 is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren piloot door de verschillende vlieg standen. Met de meegeleverde camera kun je prachtige HD video's maken.

Kenmerken Nine Eagles Galaxy Visitor 3

• Ready to Fly
• 8 tot 10 minuten vliegtijd
• Headless Flight functie
• Tot 300 meter bereik
• Auto-return functie
• Maximale vlieghoogte 80 meter
• Auto break functie nine-eagles_galaxy_visitor_3_drone_rood_lampje_klein

Headless Flight functie

Om de Nine Eagles Galaxy Visitor 3 op grote afstand nog goed te kunnen besturen beschikt de drone over de Headless Flight functie. Deze functie zorgt ervoor dat de drone tijdens besturing uitgaat van zijn positie ten opzichte van de bestuurder. Het systeem gaat dus niet uit van de voorkant van het toestel, maar gaat uit van de voorkant van het apparaat vanuit het perspectief van de bestuurder. Dankzij de Headless Flight functie wordt de besturing van deze drone nog eenvoudiger wat resulteert in nog betere vliegprestaties.

Vliegmodus

De Nine Eagles Galaxy Visitor 3 is te gebruiken in 3 verschillende vlieg standen. De beginner modus zorgt ervoor dat de drone niet hoger dan 3 meter vliegt en zorgt hiermee dat crashes grotendeels voorkomen worden voor beginnende bestuurders. De hoogte stabilisatie modus zorgt ervoor dat de drone op een bepaalde hoogte blijft hangen. Je kunt de drone nu besturen zonder hiervoor de gashendel te gebruiken. De derde vliegmodus is de normale modus. In de normale modus reageert de drone op alle stuurbewegingen en heb je de volledige controle over de drone.

Camera

De Nine Eagles Galaxy Visitor 3 beschikt ook over een camera. Deze camera filmt met een HD resolutie van 1280x720 pixels. De beelden worden opgeslagen op de micro-SD kaart. camera_nine-eagles_galaxy_visitor_3_drone

Auto-Return functie

Door op de AUX 1- knop op de transmitter te drukken zal de Auto-Return functie starten en zal de Nine Eagles Galaxy Visitor 3 direcht terug vliegen naar de locatie van de piloot die de drone bestuurd. Deze functie werkt in alle 3 de vliegmodus.

Auto break functie

De automatische rem functie van de Nine Eagles Galaxy Visitor 3 zorgt ervoor dat de drone direct stil gaat hangen wanneer je de bediening los laat. Hiermee voorkom je botsingen met obstakels.

Signaal verlies

Wanneer de Nine Eagles Galaxy Visitor 3 buiten bereik raakt zal de drone op een hoogte van 3 meter voor 5 seconden blijven zweven. Als de verbinding binnen deze tijd niet terug gevonden wordt zal de drone automatisch een landing inzetten. Deze Signal Loss functie zorgt ervoor dat de drone niet snel neer zal storten.

Transmitter

De ontvanger van de Nine Eagles Galaxy Visitor 3 werkt met de Futaba S-FHSS code en is compatibel met alle Futaba S-FHSS transmitters waaronder de Futaba T14SG en de T6J. De drone kan bestuurd worden met alle hoge kwaliteit Futaba S-FHSS transmitters. transmitter_nine-eagles_galaxy_visitor_3_drone

Batterij & vliegtijd

De 1200 mAh LiPo accu zorgt voor een vliegtijd van ongeveer 8 tot 10 minuten en is in een uur weer volledig opgeladen. De transmitter wordt gevoed door 4 AA-Batterijen.

In de doos:

• Nine Eagles Galaxy Visitor 3
• 1200 mAh LiPo accu
• 230 V Oplader
• 2.4 GHz transmitter
• 4 AA-batterijen
• 4 extra propellers
• Schroevendraaier
• Camera set met SD kaart en kaarlezer nine-eagles_galaxy_visitor_3_drone_in_de_doos

Conclusie

De Nine Eagles Galaxy Visitor 3 kost ongeveer 180 euro en is voor die prijs een zeer leuke instap drone. De technologische mogelijkheden en fijne besturing zorgen voor een goed prijs-kwaliteitsverhouding.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close