6.8
MerkNikko
TypeQuadcopter
Vliegtijd6 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Nikko Air Elite 115

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 69,00 € 0.00 € 69.00Kopen

Informatie over Nikko Air Elite 115

De Nikko Air Elite 115 is een kleine racingdrone zonder camera. De quadcopter is door Nikko ontwikkeld in samenwerking met de Drone Racing League. Professionele dronepiloten hebben bijgestaan in het ontwerp van de drone en dit zorgt ervoor dat het een ideaal instapmodel is voor de beginnende dronepiloot.

Nikko Air Elite 115

De Nikko Air Elite 115 is een ready to fly drone die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De drone wordt geleverd met een beschermende rand waardoor je na een botsing snel verder kunt vliegen. De drone weegt 56 gram en is voorzien van tri-blade propellers.

Vliegmodi

De Nikko Air Elite 115 drone is te besturen in drie verschillende vliegstanden varierend voor beginnende, ervaren en expert piloten. Daarnaast stijgt de drone makkelijk op en land hij uitzichzelf met behulp van Auto-Fly technologie. Het maken van trucs met de drone is met een druk op de knop uit te voeren.

Camera

De Nikko Air Elite 115 beschikt niet over een camera.

Remote controller

De Nikko Air Elite 115 wordt geleverd met een remote controller. Deze geavanceerde controller met haptische feedback kan tevens gebruikt worden om de simulator van de Drone Racing League te gebruiken. In deze simulator vlieg je met snelle racingdrones over de virtuele tracks van de Drone Racing League.

Accu en vliegtijd

De accu van de Nikko Air Elite 115 heeft een capaciteit van 600mAh. Hiermee haal je een vliegtijd van zo'n 6 minuten met de drone. Gelukkig zijn de accu's snel te verwisselen waardoor je niet lang aan de grond hoeft te staan. De Nikko Air Elite 115 wordt standaard met één accu geleverd. Voor een langere vliegtijd wordt aangeraden om meerdere accu's aan te schaffen.

Betaflight

De Nikko Air Elite 115 is voorzien van een Betaflight flightcontroller. Dankzij deze flightcontroller kan je de drone zelf programmeren waardoor de vliegervaring op je eigen voorkeuren afgestemd kan worden. Om de drone te programmeren via de Betaflight software kun je hem met de computer verbinden middels een USB kabel.

Race set

De Nikko Air Elite 115 wordt ook als raceset aangeboden. Bij deze raceset ontvang je attributen om je eigen racetrack te bouwen.

Conclusie

De Nikko Air Elite 115 is een ideale drone voor de beginnende dronepiloot. In de verschillende vliegsnelheden kan jij je ontwikkelen tot een ware dronepiloot. Sluit de controller aan op de computer om in de gratis simulator van de DRL te leren vliegen op een echt parcours.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close