6.8
MerkLS
TypeQuadcopter
Vliegtijd7 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor LS-122 Multi-LED Drone

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over LS-122 Multi-LED Drone

De LS 122 Multi-LED Drone is een Ready To Fly (RTF) quadcopter systeem met gekleurde LED-verlichting. De drone, met een doorsnede van 40 centimeter, brengt vermaak voor jong en oud zowel binnen als buiten.

Vliegen

De LS 122 Multi-LED Drone beschikt over een 'Headless'-vliegmodus. In deze vliegmodus wordt er tijdens de besturing rekening gehouden met het oogpunt van de bestuurder. Hierdoor hoeft de operator geen rekening te houden met wat de voor- en achterkant van de drone is.

Indoor en outdoor

LS122 quadcopter heeft een frame met propellerbeschermers rondom de rotors. Dankzij deze propellerbescherming kan de LS122 ook binnenshuis vliegen. Toch adviseren we de LS122 niet binnenshuis te gebruiken, maar gewoon buitenshuis.

LED verlichting

De LS-122 quadcopter is voorzien van kleurrijke LED verlichting. De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een prachtige visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 rotors. De krachtige motoren reageren snel op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Stunts

Het is mogelijk om met de LS-122 quadcopter front-, back-, en sideflips uit te voeren.

Accu

De LS122 Multi-LED Drone wordt geleverd inclusief een oplaadbare 3.7V 600 mAh LiPo accu. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 6 minuten. Het opladen van de accu kost zo'n 90 minuten. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

LS122 Multi-LED Drone wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door vier AA batterijen.

Camera

De LS 122 is niet uitgerust met een camera en hierdoor geniet je van een langere vliegtijd.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close