7.5
MerkImmersionRC
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor ImmersionRC Vortex 250 Pro

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 499,00 € 0.00 € 499.00Kopen

Informatie over ImmersionRC Vortex 250 Pro

Vortex 250 Pro is een 250-sized quadcopter speciaal ontworpen voor FPV racing. Deze FPV racer is standaard voorzien van een FPV camera, video-transmitter en ingebouwde black-box recorder.

Vortex 250 Pro

Vortex 250 Pro heeft een compact frame uitgevoerd in de populaire 250 mm maat. Dit betekent dat de afstand van de motor rechtsvoor tot de motor linksachter 250 mm bedraagt. Het zwarte design in combinatie met de rode details geeft de drone een stoere look. Dankzij het kleine frame is de drone zeer wendbaar en behoren snelle manoeuvres tot het takenpakket van deze snelheidsduivel.

F3 Flight Controlller

Vortex 250 Pro is uitgerust met een F3 Flight Controller. Alle flight-parameters zijn door de ontwikkelaars exact op elkaar afgestemd wat resulteert in een uiterst stabiele vlucht. Alle instellingen zijn voor gevorderden naar wens aan te passen.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring. Je kunt zelf de kleur van de LED verlichting bepalen.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige 2204-2300k motor. De krachtige motoren reageren dankzij de custom 20A ESC's snel op iedere opdracht.

Propellers

Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Stunts

Voer de meest doldwaze stunts uit met de Vortex 250 Pro. Een flip, roll of een 360 graden draai is voor deze acrobaat geen enkel probleem!

Accu

Vortex 250 Pro wordt geleverd exclusief een oplaadbare LiPo accu. Je dient zelf over een LiPo accu te beschikken of deze los erbij te kopen.

Acculader

Vergeet ook niet dat je een acculader nodig hebt om de LiPo accu op te laden. De Vortex 250 Pro drone wordt namelijk geleverd zonder acculader. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Standaard wordt de Vortex 250 Pro quadcopter geleverd exclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Je dient zelf dus over een 2.4 Ghz zender/ontvanger te beschikken.

Camera

De Vortex 250 Pro drone is uitgerust met een ingebouwde FPV camera. Via de camera kunt u de vlucht van de drone live meekijken. De camera is mooi verwerkt in het frame zodat de camera beschermd is bij een mogelijke crash. De kijkhoek van de camera is naar wens aan te passen.

GoPro camera

De Vortex 250 Pro wordt standaard geleverd inclusief GoPro-mount, zodat je een GoPro op de Vortex 250 Pro kunt monteren en de vlucht in HD opnemen.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken met de camerabeelden tijdens de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4 Ghz frequenties van de Remote Controller. De Vortex 250 Pro beschikt over een ingebouwde 25mW NexWaveRF 5.8GHz video transmitter.

Dynamic Power Control

De video-transmitter van de Vortex 250 Pro is uitgerust met Dynamic Power Control. Hierdoor wordt het zendvermogen geminimaliseerd wanneer de Vortex 250 Pro niet actief is, zodat de kans op storingen met andere piloten minimaal is.

Compatible

Vortex 250 Pro is compatible met producten van ImmersionRC, Fat Shark, Boscam, GoPro en Team Blacksheep.

Zipper Case

Deze versie van de Vortex 250 Pro wordt geleverd inclusief Zipper Case.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close