7.0
MerkHubsan
TypeQuadcopter
Vliegtijd30 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Hubsan X4 Pro H109S

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Hubsan X4 Pro H109S

Hubsan X4 Pro H109S is een Ready To Fly quadcopter voor luchtfotografie van profesionele kwaliteit. De drone is voorzien van 1080p HD camera met 3-assige gimbal met FPV functionaliteiten. Ook is de drone uit te breiden met het Hubsan Parachute Recovery System. Al deze opties maken de Hubsan X4 Pro H109S zeker een alternatief voor de dure Phantom-serie.

Vliegen

Hubsan X4 Pro H109S heeft een strak frame met een robuuste constructie geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier. Het sportieve design in combinatie met de opvallende kleurdetails geven de drone een stoere look. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone geschikt voor beginners, maar de enorme hoeveelheid mogelijkheden aan functies bieden ook aan gevorderden meer dan tevredenheid.

Stabiel

Met de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Het geoptimaliseerde frame staat garant voor een enorme stabiliteit.

Parachute Recovery System

Een uniek kenmerk van de Hubsan X4 Pro H109S is het Parachute Recovery System. Dit optionele systeem is letterlijk een extra vangnet bij mogelijke crashes. De parachute treedt in werking wanneer de elektronica niet meer reageert en de drone naar beneden valt. Het beschermingssysteem beschermt de dure drone, fotocamera en gimbal tijdens een onvoorziene actie.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creëren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De het frame van de drone is voorzien van 4 gestroomlijnde armen, elk uitgerust met een krachtige motor. Het uiteinde van iedere motor is voorzien van een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor het creëren van een maximale stuwkracht per omwenteling van de rotor tegen een minimale hoeveelheid accuverbruik.

GPS

De drone is voorzien van een kompas, barometer en geïntegreerde Global Positioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS kan de drone exacte bepalen waar hij vliegt en is hij in staat om bepaalde vliegroutes te volgen. Ook kan de drone hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze hover-mogelijkheid biedt met name voor luchtfotografie uitkomst.

Return To Home

Dankzij de GPS-technologie is de quadcopter in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt. Met een druk op de knop zal de drone automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg.

Waypoint Settings

Dankzij de Waypoint Settings kun je vooraf een route bepalen en de Hubsan X4 Pro H109S een uitgestippeld traject laten afleggen.

Accu

De Hubsan X4 Pro H109S quadcopter wordt geleverd inclusief een oplaadbare 11.1V 7000 mAh LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu - volgens de fabrikant - zo'n 30 minuten.

Opladen accu

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Ready To Fly-versie van de Hubsan X4 Pro H109S quadcopter wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient.

Camera

Maak eenvoudig zelf professionele luchtfoto- of video's met de Hubsan X4 Pro H109S vanuit de lucht. De drone is uitgerust met een 1080p HD camera. Met de camera kun je beelden opnemen en via een 5.8 Ghz FPV verbinding live bekijken.

Gimbal

Hubsan X4 Pro H109S is voorzien van een 3-assige gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij de gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. De beelden worden overgedragen via de 5.8 Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4 Ghz frequenties van de Remote Controller.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close