6.0
MerkHubsan
TypeQuadcopter
Vliegtijd20 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Hubsan X4 FPV Brushless H501S

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
TopRC.nl7.0 € 265,00 € 0.00 € 265.00Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 259,00 € 0.00 € 259.00Kopen

Informatie over Hubsan X4 FPV Brushless H501S

Hubsan X4 FPV Brushless H501S RTF is een Ready To Fly (RTF)-quadcopter-systeem met 1080p Full HD camera. Naast het maken van foto's en video's beschikt de drone over een afstandsbediening met LCD display om de vlucht live mee te kijken. Ook beschikt de Hubsan over een Follow Me-modus.

Frame

Hubsan X4 FPV Brushless H501S heeft een frame van 22 x 22 x 7 cm met een gestroomlijnde constructie geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier. Het zwarte design in combinatie met de gouden details geeft de drone een luxe uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone geschikt voor beginnende FPV vliegers.

Vliegen

Ondanks de geringe afmetingen en een gewicht van slechts 410 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Dankzij het kleine frame is de drone zeer wendbaar en behoren snelle manoeuvres tot het takenpakket van deze snelheidsduivel.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring tijdens een race door de huiskamer.

Motoren

Het frame van de Hubsan X4 FPV Brushless quadcopter is voorzien van 4 prachtig verwerkte armen, elk voorzien van een krachtige motor en gouden details. De motoren reageren snel op iedere opdracht waardoor de quadcopter zich overal feiloos tussendoor manoeuvreert. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De gouden propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Stunts

Voer de meest doldwaze stunts uit met deze drone. Een flip, roll of een 360 graden draai is voor deze acrobaat geen enkel probleem!

GPS

Hubsan X4 FPV Brushless H501S is voorzien van Global Positioning System (GPS) technologie en barometer. Dankzij de ingebouwde GPS kan de drone exacte bepalen waar hij vliegt en is hij in staat om bepaalde vliegroutes te volgen. Ook kan de drone hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze hover-mogelijkheid biedt met name voor luchtfotografie uitkomst.

Return To Home

Dankzij de GPS-technologie is de quadcopter in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt. Met een druk op de knop zal de drone automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg.

Follow Me

De drone heeft een Follow Me-modus waardoor de drone zijn bestuurder kan volgen op basis van het GPS-signaal van de afstandsbediening.

Vliegtijd

Hubsan X4 FPV Brushless H501S wordt geleverd inclusief een oplaadbare 2300mAh 7.4V LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste omstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 20-25 minuten.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Hubsan X4 FPV Brushless H501S wordt geleverd inclusief 2.4 Ghz Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. De afstandsbediening is voorzien van een LCD display en via het ingebouwde scherm kun je de vlucht in First Person View (FPV) meekijken.

Camera

Hubsan X4 FPV Brushless H501S is uitgerust met een HD camera. Via een simpele druk op de knop maak je foto's en HD 1080p video vanuit de lucht.

Gimbal

De Hubsan X4 FPV Brushless H501S quadcopter is niet voorzien van een gimbal.

FPV

Hubsan X4 FPV Brushless H501S is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. Via het LCD display op de afstandsbediening zie je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de frequenties van de Remote Controller.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close