5.0
MerkHubsan
TypeQuadcopter
Vliegtijd5 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Hubsan Nano Quad Q4 H111

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
TopRC.nl7.0 € 39,99 € 0.00 € 39.99Kopen

Informatie over Hubsan Nano Quad Q4 H111

Hubsan Nano Q4 Quad is een mini-quadcopter met LED verlichting en 3D flip-functie. Ondanks z'n kleine formaat reageert de Nano Quad goed op de storingsvrije afstandsbediening en heeft dit kleintje grote vliegeigenschappen.

Vliegen

Ondanks de geringe afmetingen van 45 x 45 mm en een gewicht van slechts 11.5 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Dankzij het kleine frame is de drone zeer wendbaar en behoren snelle manoeuvres tot het takenpakket van deze snelheidsduivel.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een vermakelijke visuele ervaring.

Bladeguard

De Hubsan Nano Q4 Quad kan vliegen met en zonder 'Bladguard'. Bladeguard is een Protection cover voor de propellers die de propellers beschermt bij mogelijke botsingen.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. De krachtige motoren reageren snel op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Stunts

De drone beschikt ook over 3 vliegmodussen, waaronder een modus voor acrobatische stunts. Een flip, roll of een 360 graden draai is voor deze acrobaat geen enkel probleem!

Accu

Hubsan Nano Q4 Quad wordt geleverd inclusief een oplaadbare 100 mAh 3.7V LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Via bijgeleverde USB-kabel is de vliegaccu van de drone op te laden via iedere USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Hubsan Nano Q4 Quad wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door twee AAA batterijen.

Camera

Deze Hubsan Nano Q4 Quad is niet uitgerust met een camera.

Regelgeving

Ook al is de drone nog zo klein, zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close