6.0
MerkHubsan
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Hubsan FPV X4 H107D

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 149,00 € 0.00 € 149.00Kopen

Informatie over Hubsan FPV X4 H107D

Beleef uw omgeving vanuit een nieuw perspectief. De Hubsan X4 FPV Drone geeft het live videobeeld real-time weer op het display van de afstandsbediening.

Frame

Dankzij de compacte vormgeving is de quadcopter uiterst wendbaar en kan er ook in kleine ruimtes worden gevlogen door gevorderde piloten. Hubsan X4 FPV Drone heeft een compact frame met een gestroomlijnde constructie geoptimaliseerd voor snelle vluchten. Het design in combinatie met de kleur geeft de drone een stoere uitstraling.

Klein formaat

Ondanks de geringe afmetingen van 135 bij 135 mm en een gewicht van slechts 32 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creëren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. De krachtige motoren reageren snel op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Stunts

De drone beschikt ook over een vliegmodus voor acrobatische stunts. In de expertmodus kun je loopings en flips maken. Voer binnen no-time de meest doldwaze stunts uit met deze drone.

Accu

De Hubsan X4 FPV Drone wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1S LiPo / 380 mAh accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Via bijgeleverde USB-kabel is de vliegaccu van de drone op te laden via elke USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Hubsan X4 FPV Drone wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. De afstandsbediening is uitgerust met een 4.3 inch display waardoor jij real-time kunt meekijken via de geïntegreerde 0.3 megapixel camera.

Camera

De Hubsan X4 FPV quadcopter is voorzien van geïntegreerde 0,3 megapixel camera. De Hubsan X4 geeft het opgenomen videosignaal live in kleur aan de afstandsbediening door, zodat je de beelden direct kunt bekijken.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. De beelden worden overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de frequenties van de Remote Controller.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close