7.1
MerkSquadrone System
TypeHexacopter
Vliegtijd15 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.1(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Hexoplus

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 699,00 € 0.00 € 699.00Kopen

Informatie over Hexoplus

De HEXO+ van Squadrone System werd door middel van crowdfunding mogelijk gemaakt. De makers publiceerde hun plannen en video's van een prototype op de website Kickstarter waarna de drone binnen no-time de gewenste investering binnen had. De productie kon beginnen en nu is de drone voor iedereen beschikbaar.

HEXO+

De HEXO+ is drone die volledig autonoom vliegt. Hij wordt dan ook zonder remote controller geleverd. De onbemande hexacopter wordt namelijk bestuurd via een smartphone app. Via de app stel je in of de drone je moet volgen, of hij van je af moet vliegen, om je heen moet vliegen of één van de andere vlieg opties.

Camera en gimbal

De HEXO+ wordt standaard geleverd met Walkera G-3D gimbal die geschikt is voor de GoPro Hero3 of Hero4 actiecamera's. De gimbal is gemakkelijk te monteren aan de drone en geeft je tijdens de vlucht stabiele beelden.

Accu en vliegtijd

De HEXO+ is uitgerust met een 5000mAh LiPo accu die je voorziet van 15 minuten vliegplezier. De batterij is gemakkelijk in de drone te bevestigen en is dus ook makkelijk te verwisselen. Binnen slechts enkele seconden kan de HEXO+ dus weer de lucht in als je beschikt over een reserve accu.

Auto Follow

De HEXO+ heeft een Follow Me-modus waardoor de drone zijn bestuurder kan volgen op basis van het GPS-signaal van de smartphone.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close