6.6
MerkGoPro
TypeQuadcopter
Vliegtijd20 Minuten
CameraNee
GimbalJa meer specs
Beoordeling6.6(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor GoPro Karma

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 969,00 € 0.00 € 969.00Kopen

LET OP: Er zijn fabricagefouten bekend met de GoPro Karma drone. Als alternatief raden wij u de DJI Mavic Pro drone aan.

Informatie over GoPro Karma

GoPro presenteerde de langverwachte Karma drone op 19 september 2016. De eenvoudig te besturen quadcopter is zeer makkelijk mee te nemen dankzij de inklapbare armen. De drone is dan ook speciaal ontwikkeld voor de avonturiers en is voor hen een onmisbare tool.

GoPro Karma

De GoPro Karma drone is de eerste drone van de fabrikant. De drone is speciaal ontwikkeld voor de actiecamera's waar GoPro om bekend staat. Hij is dan ook geschikt voor de GoPro HERO5 Black, HERO5 Session en HERO4 Black/Silver. De actiecamera is eenvoudig te bevestigen in de Karma Stabilizer gimbal. Hierdoor maak je prachtige stabiele foto's en video's vanuit de lucht.

Vliegen

Vliegen met de GoPro Karma is zeer eenvoudig. De Karma Controller is voorzien van een display met touchscreen. Op de remote controller kan je via een vliegsimulator eerst de fijne kneepjes van het drone-vliegen onder de knie krijgen. Ook beschikt de GoPro Karma drone over een aantal autonome vliegmodi. Zo vliegt de drone met de functie 'cable cam' van a naar b terwijl jij je richt op het maken van de perfecte shots voor je video. In de 'Dronie' modus vliegt de drone van je af voor een perectie selfie video. In 'orbit' modus vliegt de drone een rondje om je heen.

Luchtopnames

De GoPro Karma drone is de perfecte tool voor het maken van strakke luchtopnames. De drone is namelijk voorzien van een Karma Stabilizer gimbal. Deze zorgt ervoor dat de camera op 3 assen wordt gestabiliseerd. Hierdoor maak je strakke en zeer scherpe opnames. Deze gimbal is uit te rusten met een GoPro HERO5 Black, HERO5 Session en HERO 4 Black/Silver. Deze actiecamera's filmen allemaal in haarscherpe 4K kwaliteit.

Accu en vliegtijd

De accu met een capaciteit van 5100mAh van de GoPro Karma drone geeft je een vliegtijd tot 20 minuten. De accu is makkelijk te verwisselen en daardoor ben je zo weer in de lucht na een lege accu. De accu is een 14.8V 4S LiPo accu met een gewicht van 545 gram.

Karma Grip Handle

Om ook stabiele beelden vanaf de grond te maken krijg je bij aanschaf van de GoPro Karma drone ook een Karma Grip Handle. Hierop bevestig je eenvoudig de gimbal en camera. De GoPro Grip is tevens te bevestigen in één van de vele GoPro Accessoires. Hierdoor kan je de stabiele gimbal bevestigen aan bijvoorbeeld het stuur van je fiets of aan je rugtas.

Remote controller

De remote controller van de GoPro Karma is voorzien van een scherm. Deze klap je gemakkelijk dicht waardoor de afstandsbediening goed in je tas past. Via deze remote controller laat je de drone uit zichzelf opstijgen en naar je terug keren. Ook zijn handige autonome vliegmodi te regelen via de remote controller. De verbinding tussen de drone en de remote controller gaat via het 2.4GHz signaal.

Conclusie

De GoPro Karma drone is een echte luchtfotografie drone. Naast het maken van luchtopnames kan je met de Grip handle en de GoPro HERO actiecamera ook mooie opnames maken op de grond. Hierdoor is de GoPro Karma de ideale set voor het maken van gave video's.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close