5.5
MerkGear2Play
TypeQuadcopter
Vliegtijd12 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Gear2Play Smart drone

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 69,00 € 0.00 € 69.00Kopen
Intertoys7.0 € 4,50 € 4.50 Kopen
Gadgethouse.nl7.0 € 78,90 € 78.90Kopen
Bart Smit1.0 € 72,98 € 2.99 € 69.99Kopen

Informatie over Gear2Play Smart drone

De Gear2Play Smart drone is uitgerust met een camera waarmee je gave video's kunt maken. Door de slimme WiFi module kijk je direct mee met de camera via een smartphone app. De drone is daarnaast zeer makkelijk te besturen.

Vliegen

De Gear2Play Smart drone beschikt over een 'headless' functie waardoor je geen rekening hoeft te houden met de vliegrichting van de drone. Deze slimme functie onthoud waar je staat en zorgt ervoor dat de besturing van de drone makkelijk en soepel verloopt. Ook beschikt de drone over een return-to-home functie. Met één druk op de knop vliegt de drone automatisch terug naar zijn vertrekpunt.

Loopings

Met de Gear2Play Smart drone voer je de vetste tricks uit zoals 360 graden loopings. De ingebouwde gyro zorgt ervoor dat de drone weer horizontaal terecht komt na een looping.

Camera

De Gear2Play Smart drone beschikt over een camera waarvan je het beeld direct op je smartphone kunt bekijken. Door de ingebouwde WiFi module maak je eenvoudig een verbinding tussen je telefoon en de camera. Je ziet nu direct wat er gefilmd wordt en kan eenvoudig foto's maken met de 0.3 megapixel camera.

Vliegtijd

De Gear2Play Smart drone is uitgerust met een 3.7V 650 mAh LiPo accu. Deze geeft je een vliegtijd van circa 12 minuten. Wil je langer vliegen, dan wordt geadviseerd om meerdere accu's aan te schaffen. Een lege accu is in ongeveer 40 minuten weer volledig opgeladen met de meegeleverde USB laadkabel.

Remote controller

De Gear2Play Smart drone wordt ready-to-fly geleverd wat betekend dat er standaard een remote controller bijgeleverd wordt. De 2.4 Ghz Gear2Play remote controller beschikt over een klem waarin je smartphone kan worden bevestigd. Handig voor als je direct mee wil kijken met de camera. De remote controller heeft een bereik van 30 meter.

Applicatie

Voor de Gear2Play Smart drone is een speciale applicatie ontwikkeld voor Android en iOS smartphones. Je kan via deze app meekijken met de camera van de drone en je kan de besturing eventueel overnemen. Hierdoor heb je de remote controller niet meer nodig.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close