5.0
MerkGear2Play
TypeQuadcopter
Vliegtijd15 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Gear2Play Sky drone

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 49,00 € 0.00 € 49.00Kopen
Bol.com7.5 € 49,95 € 0.00 € 49.95Kopen

Informatie over Gear2Play Sky drone

De Gear2Play Sky Drone geeft je ogen in de lucht met zijn ingebouwde camera. Maak mooie foto's en video's doordat de drone stabiel stil kan blijven hangen in de lucht door de gyrostabilisator.

Vliegen

De Gear2Play Sky drone wordt ready to fly geleverd wat betekend dat je er standaard een remote controller bij krijgt. Deze remote controller geeft je de volledige controle over de vlucht met de Gear2Play Sky drone. De quadcopter is in staat om vette manoeuvres uit te voeren in de lucht waaronder 360 graden loopings. Door de verschillende vlieg standen is de drone in te stellen voor beginners en meer ervaren dronepiloten.

Functies

Met de speciale headless modus hoef je geen rekening te houden met de vliegrichting van de drone. Dit maakt het vliegen met de Gear2Play Sky drone een stuk makkelijker. Daarnaast beschikt deze drone over een return-to-home functie. Met slechts één druk op de knop vliegt de drone weer terug naar waar je opsteeg. Ook wanneer de drone buiten bereik raakt vliegt hij automatisch terug naar het vertrekpunt.

Vliegtijd

De Gear2Play Sky drone is voorzien van een accu met een capaciteit van 380 mAh. Hiermee heb je een vliegtijd van ongeveer 8 minuten. Een lege batterij is binnen 40 minuten weer volledig opgeladen met de USB-oplaadkabel. Wil je toch langer vliegen, dan is het raadzaam om extra accu's aan te schaffen.

Remote controller

De Gear2Play Sky drone wordt geleverd met de Gear2Play remote controller. Via deze controller bestuur je de drone en laat je hem foto's of video's maken. Ook het uitvoeren van 360 graden loopings behoort tot de mogelijkheden door deze remote controller. De afstandsbediening wordt gevoed door 4 AA batterijen die niet standaard meegeleverd worden.

Camera

De Gear2Play Sky drone is voorzien van een ingebouwde 0,3 megapixel camera. Hiermee kan je foto's en video's vanuit de lucht maken. De opgenomen beelden worden opgeslagen op het interne geheugen van de drone en kunnen met een kabel overgezet worden op je computer.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close