5.0
MerkGear2Play
TypeQuadcopter
Vliegtijd7 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Gear2Play Nano Spy Drone

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 39,00 € 0.00 € 39.00Kopen
Bol.com7.5 € 34,99 € 0.00 € 34.99Kopen
Gadgethouse.nl7.0 € 39,00 € 39.00Kopen

Informatie over Gear2Play Nano Spy Drone

De Gear2Play Nano Spy drone is een kleine ready to fly quadcopter met camera. De drone is zeer klein en wordt geleverd inclusief controller.

Vliegen

De Gear2Play Nano Spy Drone is ready to fly wat betekend dat je direct kunt vliegen nadat de batterij volledig is opgeladen. De controller is meegeleverd en verbonden met de drone. Met de Gear2Play drone kan je zowel indoor als uitdoor uit de voeten. Daarnaast is het mogelijk om de drone 3D loopings uit te laten voeren.

Afmeting

De kleine Nano Spy Drone van Gear2Play heeft een afmeting van 7 x 7 cm en is daarmee de kleinste nano drone met camera. De drone weegt slechts 258 gram. Door zijn compactheid is de drone makkelijk overal mee naartoe te nemen.

Camera

De Gear2Play Nano Spy drone is voorzien van een kleine camera waarmee je foto's en video's kunt maken. De camera heeft 0.3 megapixel. De opgenomen beelden worden opgeslagen op een microSD geheugenkaart. Deze wordt niet standaard mee geleverd.

Vliegtijd

Met de Nano Spy Drone heeft een 3.7V LiPo accu met een capaciteit van 150mAh waarmee je een vliegtijd hebt van ongeveer 7 minuten. De remote controller die standaard geleverd wordt bij de Nano Spy Drone wordt gevoed door twee AAA batterijen. Het bereik tussen de afstandsbediening en de drone is 30 meter.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close