6.6
MerkGear2Play
TypeQuadcopter
Vliegtijd8 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.6(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Gear2Play Nano Smart Drone

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Gear2Play Nano Smart Drone

De Gear2Play Nano Smart Drone is een ready-to-fly drone met camera waarmee je direct mee kijkt via WiFi. Koppel je smartphone of tablet en zie meteen wat de drone filmt. Dit maakt de Gear2Play Nano Smart drone de ideale indoor fun drone.

Gear2Play Nano Smart Drone

De Nano Smart Drone van Gear2Play is een kleine quadcopter die geleverd wordt inclusief remote controller. De drone heeft propeller beschermers en is daardoor geschikt om indoor te vliegen. Dankzij de WiFi camera kijk je direct mee en vlieg je eenvoudig door, ook als je een hoekje om bent. De drone heeft een afmeting van slechts 70 bij 70 mm en weegt maar 200 gram.

Vliegmodi

De Gear2Play Nano Smart Drone beschikt over een aantal handige functies. Zo is de drone in staat om met een druk op de knop automatisch loopings uit te voeren zoals front-, back- en sideflips. Daarnaast beschikt de drone ook over een Headless Mode functie waardoor je geen rekening hoeft te houden met de voorkant van de drone. Ook beschikt de kleine drone over een auto-return functie en is er keuze uit drie verschillende vliegsnelheden.

Camera

Dankzij de WiFi camera kijk je direct mee vanaf het beeldscherm van je smartphone of tablet. Hiervoor is de Gear2Play applicatie beschikbaar voor iOS en Android. De drone heeft veel weg van de bekende Tiny Whoop drones die eveneens zeer klein zijn en de mogelijkheid tot FPV vliegen kennen.

Remote controller

De Gear2Play Nano Smart Drone wordt standaard geleverd inclusief remote controller. Deze wordt gevoed door 2 AAA batterijen en geeft je een bereik van 30 meter via de 2.4GHz frequentie. Naast de remote controller is de drone ook volledig te besturen via de Gear2Play app voor iOS en Android.

Accu en vliegtijd

Dankzij de 150mAh accu haal je een vliegtijd van ongeveer 8 minuten met een volle accu. Helaas is de accu niet verwisselbaar en moet de drone dus even aan de lader voordat je weer kunt vliegen. Dit gaat eenvoudig via de meegeleverde USB laadkabel.

Conclusie

De Gear2Play Nano Smart Drone is een leuke beginnersdrone en geeft je vooral indoor veel vliegplezier. De drone beschikt over een WiFi FPV camera waardoor je zelf kunt vliegen zoals de bekende Tiny Whoop drones. Dankzij de propeller beschermers en het lichte gewicht richt de drone weinig tot geen schade toe wanneer je indoor ergens tegenaan vliegt.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close